Tânără arestată după ce a ucis doi bărbați. Pe unul dintre ei l-a violat cu coada de la lopată

Ultima actualizare: 12-06-2020 22:53
Elena Povelyaikina - 3
Profimedia

O tânără de 22 de ani din Rusia a fost găsită vinovată, după ce a ucis doi bărbați, iar pe unul dintre ei l-ar fi și violat cu coada de la o lopată, scrie Daily Star.

Elena Povelyaikina a fost arestată după ce a atacat un bărbat aflat în stare de ebrietate, care a refuzat să plece din locuința ei din Omsk. Incidentul a avut loc la finalul lunii august.

Potrivit autorităților, tânăra a început să-l lovească în mod brutal și a comis acte violente de natură sexuală împotriva bărbatului, folosind un mâner de lopată.

După ce victima a murit, aceasta i-ar fi cărat corpul, aruncându-l în stradă.

Două luni mai târziu, ea se afla în locuința unor prieteni, moment în care un bărbat a făcut comentarii despre tatăl acesteia. În acele momente, femeia l-a atacat, cauzându-i răni grave care au dus la decesul acestuia.

„Când a început să-l bată, eu și sora mea am implorat-o să nu-l atingă, dar ne-a fost frică să intervenim, pentru că este foarte puternică. El a stat în casă ziua următoare. Nu am chemat o ambulanță, pentru că ne-am gândit că se va recupera, dar în dimineața următoare am observat că nu mai respira”, a povestit una dintre prietenele sale care a fost martoră la tragedie.

În urma faptelor sale, femeia a fost arestată și își așteaptă sentința.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO