O femeie din Gorj a sărit pe geam de teama soţului. "Era un gest de tandreţe că nu-i dăduse un bec"

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
RTI violenta domestica

Caz grav de violenţă domestică în Bolboşi, judeţul Gorj, unde un bărbat nu mai are voie să intre în casă din cauza modului în care şi-a tratat soţia.

Potrivit Pandurul.ro, omul a fost evacuat din locuinţă ca urmare a comportamentului său violent. El a contestat ordinul de protecţie emis de Judecătoria Motru, dar Tribunalul Gorj i-a dat câştig de cauză femeii. Bărbatul a încercat să convingă instanţa că a fost un singur episod violent şi că de fapt el este victima soţiei sale, care îl acuză permanent că îi face vrăji şi că vrea să îi pună otravă în mâncare. Judecătorii nu i-au acceptat însă cererea.

De-a lungul anilor, femeia a fost agresată de mai multe ori, având inclusiv certificate medico-legale. Avocatul femeii a povestit în instanţă un episod din noiembrie anul trecut, când bărbatul le povestea copiilor că nu le va omorî mama prin otrăvire, ci în alt mod. În altă zi i-a transmis prin mama ei că o va omorî, că este nebună şi că trebuie luată cu cămaşa de forţă.

Un alt episod violent a avut loc în decembrie anul trecut, când bărbatul a ajuns beat acasă, a intrat în camera femeii blocând uşa cu piciorul. De frică, femeia a sărit pe fereastra dormitorului şi a căzut pe treptele scării, lovindu-se la mâini şi la picioare. Unul din copii i-a deschis uşa pentru a intra în casă, atunci femeia sunând la 112.

Avocatul bărbatului a susţinut însă că era un gest de tandereţe. „Prima instanţă a avut în vedere un singur episod din viaţa cuplului când a avut loc un incident minor, în care vina nu aparţine apelantului. Apelantul a cuprins-o cu braţele pe soţia sa în semn de tandreţe şi la modul afectiv, fără să-i reproşeze faptul că nu i-a dat becul pentru lustră, iar intimata s-a desprins din braţele soţului şi a sărit pe fereastră în grădină, după care a intrat pe uşă, iar episodul s-a terminat”, a spus apărătorul, potrivit Pandurul.ro.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO