O femeie de 55 de ani, ucisă de bărbatul care ar fi încercat să o violeze cu o seară înainte, la Vaslui

Dată publicare: 12-04-2021 16:17
Dată actualizare: 12-04-2021 17:20


Întâmplare șocantă, în Vaslui. O femeie de 55 de ani a sfârșit sub o ploaie de lovituri. Călău i-a fost chiar individul care încercase să o violeze, cu o seară înainte.

Bărbatul s-a înfuriat când victima i-a spus că va merge la Poliție și a atacat-o cu o cruzime greu de imaginat.

Întâmplarea sângeroasă s-a petrecut sâmbăta, într-o zonă izolată din comuna Hoceni, undeva în mijlocul pădurii, unde sunt doar câteva locuințe răsfirate.

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, ducea animalele oamenilor la păscut, pentru un ban. Se știa cu femeia și s-a oprit la ea, la un pahar.

Au băut împreună, iar apoi individul i-ar fi cerut să întrețină relații intime. Aceasta l-ar fi refuzat, iar de aici ar fi pornit ditamai scandalul. Totuși, suspectul a fost doborât de cantitatea de alcool pe care o consumase și a adormit.

De dimnineața, gazda i-a reamintit cele întâmplate și l-a amenințat că îl va reclama pentru tentativă de viol. Bărbatul s-a speriat, a pus mâna pe secure şi a lovit-o, până când aceasta nu a mai mișcat.

Și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor și a fost arestat preventiv. Individul a mai fost condamnat pentru furt și tâlhării.

Tags: viol, vaslui, crima,


VIDEO PROTVPLUS.RO