Imagini cu accidentul in care o fetita de 3 ani din Botosani a fost lovita de masina unui politist. Ce s-a aflat la cercetari

Ultima actualizare: 04-06-2016 07:06

Au aparut imagini tulburatoare in cazul fetitei de 3 ani, care in weekend a fost lovita cu masina de un politist local, intr-o zona pietonala din Botosani.
 

In imaginile surprinse de o camera de supraveghere se observa cum agentul circula cu viteza mare, iar la un moment dat o loveste pe copila. Fetita a fost aruncata la cativa metri distanta si a ajuns la spital.

Incidentul a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, in Centrul Vechi al orasului. Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum masina politiei locale goneste cu viteza, in zona pietonala. Autoturismul se apropie de un grup in care era si fetita de 3 ani. La un moment dat copila vrea sa traverseze, moment in care este lovita de masina politiei locale.

Chiar agentul a sunat la 112, iar fetita a fost transportata la Spitalul de Pediatrie, unde medicii spun ca s-a ales cu o contuzie la un picior. In urma cercetarilor, autoritatile au stabilit ca politistul nu avea ce cauta cu masina in acea zona, dupa cum aratau si indicatoarele rutiere. Politistul local s-a ales cu permisul de conducere retinut si cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO