Un sofer a fost la un pas sa cada cu TIR-ul de la 10 metri inaltime. S-a oprit in ultima clipa


Ultimul update: Vineri 03 Iunie 2016 07:02
Data publicarii: Marti 31 Mai 2016 22:31
Categorie: Stiri actuale

Un sofer in vasta de 49 de ani a scapat ca prin minune cu viata dintr-un accident care pare mai degrabă o cascadorie reusita.

Scenele s-au derulat marti seara in Craiova. Barbatul nu a mai putut stapani TIR-ul pe o pasarela si a fost la un pas sa cada de la inaltime cu tot cu autovehicul. Din fericire, mastodontul a ramas suspendat, iar omul s-a putut salva.

Soferul nu a mai putut controla TIR-ul la intrarea pe pasarela care face legatura intre Centura Craiova si Drumul National 6. A rupt parapetul metalic si a ramas suspendat. Numai norocul a facut sa nu cada cu tot cu autovehicul de la zece metri inaltime.

Soferul TIR-ului: "Am pierdut controlul volanului cand am urcat pe pasarela si am ajuns cu TIR-ul asa. Mi-aduc aminte ca am tras de volan sa nu ma duc pe bordura acolo si am tras in partea cealalta si am ajuns acolo."

Din fericire, barbatul a scapat teafar, dar pentru ca nu a adaptat viteza si a produs pagube materiale, politistii l-au amendat.

Alin Apostol, purtator de cuvant al IPJ Dolj: "Conducatorul auto a fost testat si nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice A fost sanctionat cu 750 de lei."

Accidentul s-a petrecut in acelasi loc in care, in urma cu trei luni un alt sofer, grabit sa ajunga la un interviu, a ramas suspendat cu masina pe parapetul metalic. Si el a fost atunci sanctionat de oamenii legii.

Tags: tir, accident, sofer,

VIDEO PROTVPLUS.RO