Imagini camera de supraveghere: Momentul socant in care un barbat este spulberat de un sofer, amendat anterior pentru viteza

Ultima actualizare: 19-03-2015 00:11

Un sofer inconstient a fost cat pe ce sa omoare, luni, un barbat de 73 de ani, din Baia Sprie, Maramures. Omul traversa pe trecerea de pietoni cand a fost izbit in plin de masina si aruncat prin aer.

Revoltator este ca, in urma cu doar cateva minute, soferul respectiv fusese amendat pentru viteza.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum barbatul de 73 ani traverseaza printr-un loc marcat, iar la jumatatea trecerii este lovit in plin de masina. E azvarlit la cativa metri distanta si, ca prin minune, reuseste sa se ridice si sa ajunga pe trotuar.

"Aici l-am vazut dupa ce a venit salvarea. Omul il stergea pe la cap, avea urme de sange. Se vede cum a venit, urmele de franare, a avut ceva viteza", a spus un martor.

"O persoana s-a angajat in traversarea trecerii de pietoni. Soferul nu i-a acordat prioritate, accidentandu-l", a spus Florin Mesesan, Politia Rutiera Baia Sprie.

Batranul a fost dus la Spitalul de Urgenta din Baia Mare cu lovituri la cap, coloana si sold.

"Prezinta un traumatism cranio-cerebral minor, o contuzie de coloana cervicala si de sold. Dupa ce i se vor efectua investigatiile imagistice, vom putea spune mai multe despre starea lui de sanatate", a spus Sorina Pintea, Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

Soferul care a lovit pietonul luase amenda, cu cateva minute inainte de accident, pentru viteza. Fusese surprins de aparatul radar cu 67 de kilometri pe ora, in localitate. Ar putea primi pentru fapta sa 3 pana la 10 de inchisoare, daca va fi gasit vinovat.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO