Fetițe agresate de un fost deținut, în timp ce tatăl dormea. Mama s-a dus să cumpere băutură

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Două fetiţe au fost traumatizate cumplit de un bărbat de 25 de ani care le-a agresat sexual.

Individul fusese poftit în vizită în casa familiei şi a fost apoi lăsat singur cu surorile, deşi se ştia că are la activ două condamnări pentru corupere sexuală de minori. Poliţiştii l-au reţinut imediat şi magistraţii au decis arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. Între timp, fetiţele în stare de şoc sunt consiliate de un psiholog.

După ce s-au cinstiţi la parastas, tatăl celor două copile a adormit, iar mama s-a dus la magazin să mai cumpere băutură. În tot acest timp, spun procurorii, musafirul le-a agresat pe ambele surori.

Vecin: „S-a întâlnit cu un fost puşcăriaş şi l-a luat în casă şi s-a apucat de copii. Îl cunosc, eu am locuit pe acolo, e o panaramă de om."

Vecină: „El o zis că s-a întâlnit cu el şi i-a zis: „băi Culiță, vreau să vin la tine.” Eu am ajuns, am băut oleacă şi m-am dus şi m-am culcat şi el în urmă. Femeia am trimis-o să ia o bere de la bar, el în urmă a dezbrăcat fetele."

Individul a mai fost condamnat de două ori pentru corupere sexuală de minori şi a stat cinci ani în închisoare.

Vecin: „Numai la copilaşi de ăştia se bagă, el nu e periculos la bătaie, dar la copilaşi se bagă."

Cei de la Protecţia Copilului spun că au început terapia cu fetiţele, şi că amândouă sunt foarte speriate.

Tiberiu Bantaș, purtător de cuvânt al DGASPC Iaşi:Un asistent social şi psiholog s-a deplasat la faţa locului. Am luat legătura cu părinţii, fetiţele au fost consiliate, au fost evaluate şi consiliate de psiholog."

Anca Vâjâiac purtător de cuvânt IPJ Iaşi: „Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reţinut, iar ulterior a fost prezentat parchetului şi instanţei."

Pentru fapta comisă, bărbatul ar putea sta încă 7 ani după gratii.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO