Femeie răpită în Caracal și găsită de polițiști. În 2019, acolo au murit Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Ultima actualizare: 21-09-2021 21:39
Femeie răpită în Caracal și găsită de poliț...
Femeie răpită în Caracal și găsită de poliț...

O femeie a fost răpită de pe stradă de către fostul iubit în Caracal, localitatea unde au fost răpite și ucise Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, în iulie 2019.

Femeia de 31 de ani a fost băgată cu forța într-o mașină, marți dimineața, în zona Primăriei Dobrosloveni, iar răpirea a fost văzută și anunțată la Poliție de localnici. Femeia a fost găsită după câteva ore, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Maşina în care se aflau femeia şi bărbatul care ar fi răpit-o a fost depistată în trafic, pe DN 6, între localităţile Radomireşti şi Mihăeşti, de către o patrulă de la Poliţia Dăneasa.

„Din cercetări a reieşit faptul că o femeie, de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forţa de fostul concubin, un bărbat de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni, şi introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcţie necunoscută", au informat reprezentanţii IPJ Olt.

Femeia şi bărbatul s-au certat aprig în apropierea primăriei din localitate, iar la un moment dat, femeia a intrat în maşina ei şi a blocat portierele.

Individul a văzut negru în faţa ochilor, a spart geamul şi ar fi scos-o cu forţa de femeie de acolo.

Apoi a luat-o în autoturismul lui şi a pornit în goană într-o direcţie necunoscută. Câţiva trecători au asistat la toată scena şi au sunat alarmaţi la 112. Mai multe echipaje de poliţie au început căutările. După câteva ore, maşina în care se aflau cei doi a fost oprită de o patrulă, pe un drum naţional.

Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti şi a fost dus pentru cercetări la Poliţia municipiului Caracal, unde și victima sa a dat o declarație.


Gheorghe Dincă, judecat pentru violarea și uciderea celor două adolescente, a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie 2019.

Bărbatul recunoaște că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO