Efectele ingrozitoare ale drogului Krokodil. Medicii au fost ingroziti cand i-au vazut cum arata

Ultima actualizare: 29-09-2013 06:59
drog Krokodil, rani 2

IMAGINI SOCANTE. Primele cazuri de consumatori de droguri afectati de o bacterie care le “mananca” trupul au aparut intr-un stat american. Autoritatile se tem ca este vorba de o adevarata epidemie.

Drogul se numeste “Krokodil”, din cauza are ca efect distrugerea tesuturilor, consumatorul ajungand sa aiba o piele ca de reptila.

Rihanna, provocatoare pe scena din Australia. In ce tinuta indrazneata s-a afisat cantareata dupa ce a fost acuzata ca ar consuma droguri

Substanta este foarte populara in Rusia si se fabrica acasa, de aceea este si foarte ieftina. Contine un amestec de codeina si gazolina si este injectabila.

Doi barbati depenedenti de acest drog au ajuns de urgenta la un spital din Arizona, cu pielea “mancata” de o bacterie foarte periculoasa.

Sunt primele cazuri de acest fel din Statele Unite, insa medicii care au incercat sa-i ajute pe bolnavi au fost pur si simplu ingroziti de ce au vazut, spune doctorul Frank LoVecchio.

Folosirea frecventa a drogurului Krokodil duce la plesnirea vaselor de sange, pielea capatand culoarea verde si ducand in final la putrezirea ei.

In Rusia, aproximativ 2,5 milioane de persoane sufera de aceasta afectiune, iar speranta de viata a unui consummator este de doar 2-3 ani.

O ancheta realizata de publicatia Time arata ca aceasta dependenta se raspandeste in Rusia ca un virus.

Chiar si cei care reusesc sa renunte la consum raman desfigurati pe viata, scrie Daily Mail.

Krokodil, care se numeste oficial desomorfina, are acelasi efect ca si heroina, insa este mult mai ieftin.

Infectia incepe din locul unde este facuta injectia si se raspandeste rapid.

In afara de ranile cumplite, consumatorii incep sa aiba probleme de vorbire, creierul lor fiind treptat distrus.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO