Dupa o zi caniculara, a facut greseala sa se racoreasca in Siret. Pompierii de la ISU cauta de 2 zile trupul unui baiat

05-08-2014 09:15

De doua zile, pompierii din Bacau cauta trupul unui tanar de 20 ani disparut in apele Siretului. Infierbantat dupa o zi cu mult soare, a facut greseala sa se racoreasca in rau.

Curentii puternici l-au tras in apa involburata, iar el n-a mai resuit sa ajunga la mal. Prietenii au chemat pompierii, insa, din cauza ploilor din ultima vreme, Siretul este prea agitat si trupul tanarului este de negasit. Tanarul a mers sa joace tenis cu prietenii si, pentru ca i-a fost cald, a hotarat sa mearga la rau sa se racoreasca. Siretul insa l-a inghitit de viu.

"Copil de 20 de ani. Mi-a rupt inima acum. Era un baiat bun, muncea la cumnatul meu, isi castiga si el painea", a spus tatal baiatului, Isidor Ghergheluca.

"Aici a vazut ca e apa adanca si am mers mai la deal. Am mers sa duc animalele sa manance si, in timpul asta, el a intrat in apa. Cand m-am intors, deja nu mai era", a spus un martor.

Prietenii si-au dat imediat seama ca ceva rau s-a intamplat si au sunat la 112. Pompierii l-au cautat timp de doua zile. Insa apa Siretului este prea involburata din cauza ploilor, iar operatiunile sunt dificile. In plus, este foarte posibil ca trupul baiatul sa fi fost purtat de curenti la mare distanta fata de locul in care s-a inecat.

"Aria este foarte mare si curentii sunt puternici. Operatiunea va continua pana cand persoana va fi gasita", a spus Alexandru Balica, ISU Bacau.

Familia tanarului nu mai are liniste pana cand nu-l va putea inmormanta crestineste "Era baiat bun, muncea la padure. E nepotul meu. Noi tragem sa-l gasim. Asteptam sa vina din Italia sora", a spus Teodor Bracau, unchiul baiatului.


VIDEO PROTVPLUS.RO