Două surori de 18 ani au fost executate de un adolescent, în Brazilia. Momentul șocant a fost transmis LIVE

Dată publicare: 20-07-2021 16:25
Dată actualizare: 20-07-2021 16:29


Surori

Două surori gemene au fost împușcate mortal în Brazilia de un tânăr de 17 ani. Execuția a fost transmisă LIVE pe Instagram și a fost urmărită de mii de persoane, potrivit Daily Mail.

Cele două victime au fost identificate ca fiind Amalia Alves și Amanda Alves. Trupurile lor au fost descoperite la câteva ore după ce au fost ucise, pe marginea unui drum care trecea prin spatele unui complex rezidențial din Ceara.

În urma evenimentului tragic, doi copii au rămas orfani. Amanda Alves avea o fiică de trei ani, în timp ce Amalia Alves era mama unui băiețel în vârstă de șase luni.

Tinerele au fost executate de Mateus Abreu, în vârstă de 17 ani. Acesta le-a obligat să își ridice părul și le-a împușcat în spatele capului. Acesta le-a mai împușcat apoi de șase ori pe cele două fete.

 

Anchetatorii nu au oferit un motiv pentru care Abreu le-a ucis pe cele două surori, însă ziarul Jornal de Brasilia a scris tinerele au fost executate deoarece aveau informații privind traficanții locali de droguri.

Localnicii sunt cei care au sunat la poliție după ce au descoperit trupurile neînsuflețite ale celor dou surori. Abreu a fost reținut miercuri de Poliția Civilă din Ceara.

Potrivit presei locale, Abreu are șapte arestări la activ pentru deținerea ilegală a unei arme de foc, furt și vătămare corporală, infracțiuni comise în 2020 și 2021.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO