Doi soți au fost găsiți morți în apartamentul lor din Cluj. Trupurile erau în stare avansată de degradare

Dată publicare: 20-04-2021 16:18
Dată actualizare: 20-04-2021 17:43


Sfârșit învăluit în mister pentru doi soți găsiți fără suflare într-un apartament din Cluj-Napoca.

Amândoi vârstnici, de aproape 70 de ani, erau, după toate semnele, decedați de mai multă vreme. Rudele care îi mai căutau din când în când au alarmat poliția, după ce nu le-a mai răspuns nimeni la telefon. Deocamdată nu se știe exact ce s-a întâmplat, așa că rezultatele necropsiei sunt esențiale în acest caz.

Apelul la 112 ar fi fost făcut de o rudă care încercat să intre în locuință. Cum nimeni nu i-a răspuns nici la ușă, nici la telefon, a cerut ajutoare.

Andreea Vișan, purtător de cuvânt IPJ: „În urma primelor verificări efectuate la fața locului nu sunt suspiciuni, însă cauzele deceselor vor fi stabilite în urma efectuării necropsiilor. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”

Vecinii spun că bătrânii erau bolnavi și îi mai vizitau uneori niște rude.

Vecin: „Nu au mai luat legătura cu ei și când au sunat nu a mai răspuns nimeni. El avea cancer, era cu sonda, era imobilizat la pat. De o lună și ceva nu mai mergea. A venit Salvarea, pompierii și au spart ușa, au intrat peste ei și i-au găsit morți pe amândoi.”

Vecină: „Ei aveau numai telefon fix, iar ei tot sunau. Au sunat peste tot, s-au dus la toate spitalele, i-au căutat, nu i-au găsit, iar mai apoi au sunat la poliție și până la urmă nu au avut ce face, decât să spargă ușa, ca să vadă, dacă nimeni nu știa nimic, niciun vecin, nimeni nu știa nimic de ei. Mă gândesc numai dacă nu a făcut un infarct și ea după ce l-a văzut mort pe el. Nu știu, nu știu ce să mai zic.”

Cei din bloc spun că cei doi bătrâni au fost găsiți în apartament în încăperi diferite, iar trupurile lor se află în stare avansată de degradare.

Vecina: „A venit poliția și ei au deschis și atunci i-au găsit morți, pe ea în camera mare și pe el în camera mică. Îi cunoșteam de când ne-am mutat aici, erau buni amândoi.”

Rezultatele necropsiei vor stabili cu precizie cauza morții.


VIDEO PROTVPLUS.RO