Descoperirea șocantă într-un magazin. Os uman, ascuns într-o pereche de șosete


Ultimul update: Vineri 25 Ianuarie 2019 18:17
Data publicarii: Vineri 25 Ianuarie 2019 18:09
Categorie: Stiri Socante
Sosete

O persoană din localitatea britanică Colchester a alertat poliția, după ce a găsit un os uman într-o pereche de șosete dintr-un magazin comercial.

 

Incidentul a avut loc în luna decmbrie, însă a fost raportat la poliție abia în 2 ianuarie. Astfel, oamenii legii din Essex au deschis o anchetă, descoperind că osul găsit de client „nu pare să provină de pe urma unei traume recente”, scrie BBC News.

„Ofițerii nu pot preciza cu certitudine care este originea sau vechimea osului. Am deschis o anchetă”, a spus un purtător de cuvânt al poliției.

La rândul său, reprezentanții magazinului universal Primark și-au cerut scuze și au precizat că nu sunt la curent cu vreun incident care să fi avut loc la fabrica la care au fost făcute șosetele.

„Nu avem nicio dovadă care să sugereze că la fabrică ar fi avut loc vreun incident, așa că este foarte probabil ca cineva să fi plasat osul în șosete din motive necunoscute. Primark a fost vizat și în trecut de incidente similare”, au precizat reprezentanții lanțului de magazine.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO