Caz șocant în Bacău. Cinci copii, agresați sexual de doi unchi timp de 2 ani

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 01 Martie 2018 16:59
Categorie: Şocant

O anchetă a poliţiştilor din judeţul Bacău într-un caz de violenţă în familie a scos la iveală detalii şocante despre comportamentul a doi bărbaţi faţă de cinci copii: nepoţii lor, o fetiţă şi patru băieţei.

Cel mai mic nu a împlinit doi ani, cel mai mare are opt. Unchii lor sunt după gratii, bănuiţi că i-au agresat sexual pe bieţii fraţi, în ultimii doi ani, în nenumărate rânduri.

Cei cinci copii, patru băieţi şi o fetiţă, erau în grija bunicii. Mama lor a plecat în străinătate în urmă cu doi ani, când tatăl lor îi părăsise deja. Aşa au ajuns cei doi unchi să locuiască sub acelaşi acoperiş cu băieţeii.

În timp, oamenii din sat au tot văzut apoi cum indivizii se îmbătau îi loveau pe copii. În plus, fraţii erau ţinuţi în mizerie. Poliţiştii au mers acasă la familie ca să verifice informaţiile. Au anunţat apoi asistența socială şi cei mici au fost luaţi în grija statului, în urmă cu o lună. Odată ajunşi în siguranţă, copiii au prins curaj şi au povestit despre ororile la care erau supuşi de către unchii lor. Fetiţa de 5 ani a mărturisit că atunci când nu erau bătuţi de cei doi, copiii erau abuzaţi sexual sau erau obligaţi să asiste toţi odată la perversiuni sexuale.

Cei doi suspecţi au 28 şi respectiv 43 de ani. După ce au fost reţinuţi iniţial, joi au primit mandate de arestare preventivă. Până acum, n-au recunoscut nicio clipă faptele de care sunt acuzaţi.

Poliţiştii spun că, pe lângă abuzurile sezuale, indivizii i-au bătut pe copii de mai mult de 20 de ori, în ultimii doi ani. Iar unul dintre bărbaţi l-a lovit pe cel mai mic, de nici doi ani, cu un cuţit.

Marian Vătămănescu, DJASPC Bacău: ”Cazul a fost sesizat de către primăria de domiciliu cum că mama a părăsit copiii lăsându-i la bunica iar acolo au fost agresaţi de către unchii materni.”

Până să fie luaţi într-un centru de plasament, copiii stăteau mai mereu pe uliţă, murdari şi neîngrijiţi, spun localnicii.

Mihaela Antonică, vecină: ”Ăla mai mare că îi bătea şi îi alungă pe drumuri. Veneau la noi şi ne spunea că îi bate cu iuşca de la căruţă.”

Florin Feer, vecin: "Erau murdari nu aveau nicio treabă. Îi băteau şi îi mai trimiteau după băutură."

Indivizii riscă puşcăria, dacă acuzaţiile se adeveresc.

Cătălina Creţu, IJP Bacău: ”Faţă de aceştia poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală, corupere sexuală, violenţă în familie şi lovire sau alte violențe.”

Din cauza experienţei teribile prin care au trecut cei cinci copii, mama lor ar putea fi decăzută din drepturile părinteşti.

Un bărbat a încercat să se sinucidă, după ce a fost condamnat pentru că și-a violat fiica
Un bărbat a încercat să se sinucidă, după ce a fost condamnat pentru că și-a violat fiica
VIDEO PROTVPLUS.RO
Maison Hullibarger
Scandal la înmormântarea unui adolescent. Predica scandaloasă a unui preot
Bebeluș mort găsit pe o plajă din Dublin. Mesajul autorităților pentru mamă
Copil de 2 luni din judeţul Iaşi, scăpat de sora sa mai mare în apă clocotită
Un mort și 40 de răniți într-un accident de autocar produs în Elveția
Copilul care s-a spânzurat pentru a nu merge la școala a murit la spital, după 5 zile
Fată de 13 ani, găsită moartă în camera sa, după ce a fost hărțuită pe Snapchat
police
“Îngerii mi-au spus că sacrificiul trebuie făcut”. Mărturia unei mame care și-a ucis fiica
11 persoane au murit după ce au mâncat orez. Alte 29 sunt în stare critică
Șase răniți după manevra unui șofer neatent, pe Autostrada București - Pitești
Un adolescent a ucis o elevă apoi a violat-o și i-a abandonat trupul pe o bancă în parc
Un bărbat a murit în somn. Ce au descoperit pompierii în locuința sa
Femeie ucisă în bătaie de soțul gelos. Victima se întorsese de la muncă din Germania