Femeia rănită de cei doi autostopişti, în Călărași, a povestit cum a fost ucis soțul ei

Ultima actualizare: 01-12-2017 19:03

Alertă în judeţul Călăraşi, după ce un bărbat de 58 de ani fost ucis, iar soţia lui rănită de către doi indivizi. Pentru capturarea agresorilor, autorităţile au mobilizat o armată de oameni.

Victimele i-au luat vineri seară la ocazie pe agresori, însă nu s-au gândit nicio clipă că se va ajunge la o tragedie. După câţiva kilometri, indivizii i-au atacat cu cuţitele, iar apoi au dispărut.

Cei doi soţi mergeau dinspre Drajna spre Feteşti în momentul în care au oprit maşina şi i-au luat pe cei doi indivizi care făceau autostopul. Pe DN3 A, în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar pasagerii au devenit agresivi.

Marian Iorga, Călărași: "Doi cetăţeni de 58 şi 55 de ani se deplasau cu autoturismul personal. Au luat doi cetăţeni la ocazie, ajunşi în localitatea Tudor Vladimirescu cei doi pasageri i-au cerut conducătorului auto să oprească moment în care au procedat la lovirea şoferului cu un cuţit şi celălat pasager a soţiei şoferului. Au coborât din maşină şi au fugit din maşină."

Deşi a fost rănită, femeia de 55 de ani a reuşit să sune după ajutor. Medicii au transportat-o de urgenţă la spital, unde au reuşit să o stabilizeze.

În stare de şoc, aceasta a reuşit să le povestească anchetatorilor cum s-a petrecut tragedia.

“E o chestiune de timp până vor fi prinşi. Încă de aseară(n.r: vineri seară) au fost instituite filtre, iar împrejurimile au fost periate de zeci de poliţişti şi anchetatori. S-a scotocit pe câmp, cu lanterne, cu câini de urmă. Se merge pe mai multe piste în acest caz, însă un lucru este sigur: victimele nu-i cunoşteau pe agresori. I-au luat de pe drum, la ocazie, de la Drajna. Au crezut că fac o faptă bună, dar uitaţi-vă la ce s-a ajuns. Femeia rănită a purtat o discuţie cu anchetatorii şi a explicat cum ea şi soţul său au fost atacaţi cu cuţitele de cei doi străini care se aflau pe bancheta din spate a maşinii. Atacul a avut loc în momentul în care au oprit în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu pentru ca autostopiştii să coboare, aşa cum ceruseră. Agresorii sunt tineri, cu vârste până în 30 de ani şi amândoi purtau câte un cuţit”, susţin anchetatorii, conform Adevărul.

Din păcate, în urma loviturii puternice soţul acesteia şi-a pierdut imediat viaţa şi salvatorii n-au mai reuşit să facă nimic pentru el.

Marian Iorga, IPJ Călărași :"Acordăm o atenţie deosebită acesui caz. Ne ajută şi cei din judeșele limitrofe. Sperăm ca în cel mai scurt caz să prindem autorii."

Dacă vor fi prinşi, cei doi agresori riscă să-şi petreacă mulţi ani în spatele gratiilor.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO