Bătrân din Satu Mare, bătut de 3 hoţi ca să spună unde ascunde banii până şi-a găsit sfârşitul

14-12-2020 16:04


Sfârșit cumplit pentru un bătrân de 83 de ani din județul Satu Mare, care a fost ucis în bătaie.

Doi indivizi, însoțiți de un al treilea, minor, ar fi intrat în gospodăria bărbatului în speranța că vor reuși să găsească bani. Omul s-a împotrivit, însă a fost lovit cu pumnii și picioarele până când s-a stins.

Totul s-a petrecut după lăsarea întunericului, în localitatea Sudurău. Doi frați de 27 și 30 de ani, împreună cu un adolescent de 15 ani, au intrat în casa bătrânului de 83 de ani.

Potrivit anchetatorilor, aceștia ar fi cerut bătrânului să le spună unde ține ascunși banii din pensie. Bietul om a încercat să strige după ajutor, însă a început să fie lovit cu sălbăticie.

Cei trei indivizi s-au speriat când au văzut că victima a căzut la pământ și s-au făcut nevăzuți. Vecinii au fost cei care a doua zi l-au găsit fără suflare, în propria lui locuință. Imediat au sunat la 112 și au cerut ajutor. Din păcate, pentru bătrân nu s-a mai putut face nimic.

Polițiștii au început căutările și în scurt timp au dat de urma suspecților. Cei doi frați au fost arestați pentru 30 de zile, fiind acuzați de omor, iar adolescentul este cercetat sub control judiciar.


VIDEO PROTVPLUS.RO