Bătrân de 91 de ani, atacat de doi vecini care i-au furat 6000 de lei


Ultimul update: Vineri 02 August 2019 18:19
Data publicarii: Vineri 02 August 2019 17:44
Categorie: Stiri actuale

Un bătrân de 91 de ani din judeţul Neamţ a fost atacat în puterea nopţii de doi vecini care l-au lovit cu o bâtă şi i-au luat toţi banii din casă, peste 6.000 de lei.

Abia spre dimineaţă, bietul om a reuşit să anunţe poliţia iar în scurtă vreme, suspecţii au fost prinşi. Banii nu au fost recuperaţi. Atacatorii au bătut la uşa bătrânului, din comună Horia, în miez de noapte. Şi cum a deschis, s-au năpustit asupra lui.

Vasile Ursache - victimă: "Am dat să ies afară să văd cine ei şi m-azvârlit înapoi. M-a lovit în cap, am dat înapoi. Au căutat că aveam o geantă în care aveam bani. Mi-au luat 6000 de lei din geantă."

Îndată ce s-au văzut cu banii, cei doi au fugit, iar bătrânul a fost găsit abia de dimineaţă, de către un vecin care a sunat la 112. La rândul său, povesteşte că a fost atacat de aceiaşi suspecţi, însă a reuşit să se apere.

Bătrânul a reuşit să le dea poliţiştilor detalii, iar suspecţii au fost prinşi.

Oamenii din sat spun că suspecţii, un bărbat de 38 de ani, celălalt de 45, ştiau că bătrânul locuia singur şi bănuiau că are în casă o sumă mare de bani. Poliţiştii nu au reuşit să recupereze banii furaţi din casa bătrânului.

Tags: batran, batut, iasi, jefuit,

VIDEO PROTVPLUS.RO