Detalii șocante despre bărbatul care a agresat sexual o fetiță într-un parc din Cluj-Napoca. A abuzat 10 copii

Ultima actualizare: 28-10-2021 17:40

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul bărbatului care în luna iulie, a agresat sexual o fetiță într-un parc din Cluj-Napoca.

Anchetatorii au descoperit că, în ultimii 11 ani, bărbatul a violat sau abuzat sexual nu mai puțin de 10 copii, fete și băieți. Cu toți aveau vârste cuprinse între 6 și 12 ani.

Bărbatul era prieten cu părințîi victimelor și poza într-un om serios, mai ales că soția lui era învățătoare. Astfel îi convingea să îl lase singur cu cei mici, sub pretextul că are grijă de ei când adulții sunt la muncă sau au un program încărcat.

Au fost chiar cazuri în care copiii au rămas peste noapte la inculpat acasă.

Potrivit procurorilor, bărbatul pretindea că îi ajută pe cei mici când merg la baie și astfel ajungea să îi violeze sau să îi agreseze sexual.

Pe alții i-a convins să meargă cu el la scăldat sau la plimbare cu mopedul și îi agresa chiar în locuri publice, pe plaja unui râu și într-un parc.

Pentru a-i convinge pe copii să nu spună nimănui ce s-a întâmplat, bărbatul invoca relația strânsă pe care o avea cu părinții lor, dar a recurs chiar și la violență fizică, spun anchetatorii.

Individul a fost condamnat în trecut pentru agresiune sexuală și a stat în închisoare 3 ani, dar a ieșit pentru bună purtare.

Acum este în arest preventiv și va fi judecat pentru săvârșirea a 17 infracțiuni, printre care viol, agresiune sexuală, violență în familie, rele tratamente aplicate minorului, ultraj contra bunelor moravuri.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO