Adolescent de 13 ani tăiat cu macetele în parcarea unui supermarket din Manchester

Ultima actualizare: 31-01-2021 15:25
Adolescent de 13 ani tăiat cu macetele în parcarea unui supermarket din Manchester
Shutterstock

Un adolescent de 13 ani a fost înjunghiat și este în stare gravă la spital, după un atac care a avut loc sâmbătă în parcarea unui supermarket din Manchester, Marea Britanie.


Băiatul a fost atacat de mai mulți indivizi care purtau hanorace cu glugi, în parcarea supermarketului ASDA din oraș. Adolescentul a fost tăiat de agresorii înarmați cu cuțite și macete și a suferit răni serioase, spun medicii, dar este în stare stabilă la spital, potrivit publicației „The Sun”.

Potrivit poliției, el a fost atacat de patru bărbați înarmați cu arme albe, care l-au lovit și au fugit imediat. Poliția a difuzat deja semnalmentele agresorilor și îi caută la această oră.

„Un băiat de 13 ani a suferit răni foarte graveprovocate de patru indivizi și facem tot ce ne stă în putință pentru a-i identifica și a-i reține. Înțeleg faptul că evenimentele de acest gen generează îngrijorare în rândul opiniei publice și vrea să asigur cetățenii că o echipă de detectivi conduc ancheta, merg pe mai multe piste și analizează inclusiv imaginile camerelor stradale din zonă. Suntem alături de băiat și de familia acestuia” a declarat inspectorul Daniel Hadfield.

Poliția și o asociație de prevenire a crimei organizate, Crimestoppers, au lansat un apel cetățenilor care pot furniza informații.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO