A apelat la serviciile unei prostituate si apoi s-a aruncat de la balcon. Secretul pe care il ascundea femeia. FOTO

Ultima actualizare: 06-06-2017 07:12
prostituata
Getty

Un turist britanic s-a aruncat de la balconul hotelului unde era cazat, in Thailanda, dupa ce a apelat la serviciile unei prostituate.

Barbatul, in varsta de aproximativ 40 de ani, a suferit o leziune la cap. El s-a aruncat de la balcon, vineri, si se pare ca este in afara oricarui pericol, relateaza The Sun

Britanicul si-a petrecut timpul in compania escortei Sittinpong Maneekat, care era, de fapt, un transsexual in varsta de 35 de ani.

In jurul orei 5, barbatul a plonjat in gol, dezbracat, si a fost gasit ranit. Martorii i-au acoperit trupul cu un prosop, ca mai apoi sa-i ofere o pereche de pantaloni scurti.

El a fost transportat de urgenta la spitalul din Pattaya, unde se recupereaza. Politistii nu stiu motivul din cauza caruia a recurs la acest gest.

Seful politiei a declarat: “Nu am putut sa ii verificam pasaportul fiindca se afla intr-un seif, de aceea nu stim numele sau real. Prostituata a spus ca era britanic. A mai adaugat ca se distrau impreuna si nu stie cum acesta a cazut. Ea era in camera, cand barbatul se afla pe balcon.”

O ancheta este in derulare.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO