Încă un caz controversat la Sanador. Trei frați spun că mama lor a murit după un diagnostic greșit


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 25 Octombrie 2018 14:36
Categorie: Stiri Sanatate
medici Sanador

Trei frați afirmă că mama lor a murit joi la un spital din rețeaua Sanador, după ce ar fi fost plimbată între medici.

Familia femeii susține că până în luna august au venit de mai multe ori la spital, din cauza unui accident vascular cerebral, însă medicii i-ar fi pus un diagnostic greșit.

Iar după ce au cheltuit zeci de mii de euro pe serviciile medicale, femeia a murit. Cei 3 frați au anunțat că vor depune plângere.

Medicul chirurg Bogdan Marțian de la spitalul Sanador susține că, în acest caz, au fost urmate toate protocoalele.

”Le-am explicat din fir a păr fiecare gest terapeutic în fiecare zi, le-am explicat și terapia non chirurgicală medicală în ce constă și au înțeles care este gravitatea cazului. Au înțeles că intrăm în operație cu niște riscuri majore. Le-am explicat și au înțeles să nu putem depăși momentul operator sau să apară complicații importante, severe, post-operator.

Le-am explicat că este posibil să trebuiască mai multe operații, nu una singură. Și au înțeles toate lucrurile astea, mă rog, n-am obținut din partea lor o semnătură că au înțeles de-a fir-a păr, dar ei au semnat la fiecare gest medical, au semnat protocoalele noastre de accept din partea lor, a indicațiilor", a declarat medicul chirurg.

Un copil de un an și 10 ani a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică în spitalul privat Sanador din Bucureşti, după ce fusese operat de hernie inghinală. Mama copilului a acuzat personalul spitalului de incompetenţă, spunând că a sunat la 112 pentru ca medicii SMURD să îl salveze pe băiat.

Tatăl copilului a depus plângere la Parchet.

Concluzia necropsiei arată că acesta a murit în urma unui şoc hemoragic, după ce a făcut hemoragie internă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO