Cu barbatiile la masurat. HARTA LUMII, de la mic la mare

Ultima actualizare: 30-10-2012 22:20
harta celor mai mari barbatii

Cat de adevarata e vorba "marimea conteaza"? O harta complexa, care poate fi accesata online de cateva zile, targetmap.com, vine sa ne lamureasca pentru totdeauna in aceasta privinta. Cum stau barbatii romani comparativ cu cei din alte tari europene?

Pentru inceput, trebuie sa precizam cine sunt campionii lumii: barbatii din Congo sunt cei mai dotati, cu o medie de 17, 93 cm. Ghana se afla pe locul doi cu 17.31cm. Masuratorile au fost facute in aceasta tara in anul 2000.

Barbatii din Coreea de Sud stau destul de post la capitolul marime, nu la fel ca si chinezii. Anglia si Scotia sunt deasupra celor din Marea Britanie.

Vezi aici statistica pe tari

Si tot in Europa, francezii au o medie de 16,01 cm, iar italienii o medie de 15, 74 cm. In alta ordine de idei, ungurii ne iau fata: media lor e 16,51 cm, in timp ce la noi e de numai 12, 73 cm. Si bulgarii ne intrec: media la ei e de 15, 02 cm.

Intre timp, un nou studiu al celor de la Universitatea Rochester arata ca riscul de infertilitate creste de 7 ori daca distanta ano-genitala este mai mica decat media (in jur de 52 de mm), anunta Reuters.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO