Ce se va intampla in 2012? Afla misterul din spatele alinierii planetelor

Alinierea planetelor

2012 este un an spre care toata lumea priveste cu o oarecare teama. Inca de acum 1500 de ani maiasii au prezis ca in aceasta perioada lumea va fi data peste cap de alinierea Soarelui cu Pamantul si Constelatia Pleiadelor.

World Mysteries: Un impatimit al astronomiei, si totodata o persoana care nu crede prezicerile facute de maiasi, a studiat cu atentie fenomenul alinierii planetelor si insemnatatea aceasta pentru noi. El a realizat cu ajutorul unor programe mai multe diagrame care demonstreaza ca alinierea stelelor din constelatia Orion va fi la inceputul lunii decembrie 2012, mai exact pe data de 3, si reprezinta momentul convergentei cu piramidele egiptene de la Giza.

Citește și
Imagini Univers
Astazi este ziua Universului? A implinit 6.988 de ani, potrivit lui Kepler
Mărturia tinerei care a mers să reclame că un polițist a violat-o. Femeia spune că a fost ținută trei ore „înțepenită pe un scaun” în camera de interogatoriu

"Manat de dorinta de a cunoaste adevarul din spatele misterului, am inceput sa cercetez cerul noaptea si am inceput sa caut daca exista ceva in spatele alinierii planetelor", isi incepe articolul sau ziaristul Charles Marcello.

"Am fost foarte uimit sa aflu ca ceea ce se va intampla pe cer in acea noapte este foarte interesant. Aceasta aliniere planetara completata de varfurile piramidelor de la Giza se intampla cu doar 18 zile inainte de presupusul sfarsit al lumii de pe data de 12.12.12. Chiar si pentru cei sceptici trebuie sa recunoasca ca aceasta este mai mult decat o coincidenta. Alinierea planetara care va avea loc pe 3 decembrie 2012 reprezinta momentul unirii cu piramidele de la Giza. Acest lucru se va intampla intr-un moment cheie, noaptea, in Egipt, cu o ora inainte de rasaritul soarelui", continua jurnalistul.

The Guardian: ONU anunta retragerea personalului sau din Tripoli  "Avand in vedere lipsa de securitate, personalul ONU va parasi Tripoli", a declarat o purtatoare de cuvant a ONU. Aceasta decizie are loc dupa moartea, sambata, a mai multi membri ai familiei Kadhafi care a agravat tensiunile in capitala libiana, unde tintele militare sunt atacate de coalitia internationala din 19 martie. La Tripoli, manifestantii au incendiat duminica dimineata cladirile ambasadei Italiei si resedinta ambasadorilor Italiei si Marii Britanii la Tripoli, doua tari participante la atacuri. Atacurile NATO de sambata au provocat moartea a trei nepoti si a unuia dintre fiii colonelului libian, Saif al-Arab Kadhafi, potrivit regimului.

Reuters: Portul din Misrata, in flacari dupa bombardamente Portul este folosit in principal la aprovizionarea orasului Misrata, asediat de doua luni de trupele guvernamentale si cu intrarile terestre blocate. Acesta a fost deja lovit de rachete duminica in jurul orei 06.15, fara mari pagube sau victime. Cu putin timp inainte de ora 18.00, acesta a fost tinta a zeci de rachete, care au distrus intrarea principala pazita de combatanti rebeli, dintre care cel putin doi au fost ucisi, potrivit martorilor oculari, locuitorilor din Misrata si jurnalistilor. Bombardamentele efectuate de fortele lui Ghaddafi continuau in jurul orei 18.40 (19.40 ora Romaniei), explozii puternice auzindu-se de departe.

Los Angeles Times: Obama il ironizeaza pe Donald Trump, care se indoieste de autenticitatea actului sau de nastere Presedintia americana a publicat, in aceasta saptamana, actul de nastere complet al lui Obama, in speranta ca va pune capat unei controverse alimentate de extrema dreapta, de mai bine de doi ani, potrivit careia s-ar fi nascut in strainatate si nu ar avea, astfel, dreptul de a fi presedinte, potrivit Constitutiei. Acest zvon a fost preluat, in ultimele saptamani, de Trump, care intentioneaza sa obtina investitura republicana la alegerile prezidentiale din 2012. Magnatul, invitat la dineul anual al corespondentilor de presa de la presedintie, va putea, de-acum sa "reinceapa sa se intereseze de probleme importante cum ar fi daca «am fost, oare, cu adevarat, pe luna»", a declarat Obama, care si-a inceput discursul cu un "dragii mei compatrioti" foarte apasat.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
"Moartea vine pe apa". Imagini din satelit cu cele mai mari furtuni din SUA

Americanii sunt greu incercati zilele acestea. Tornade, furtuni puternice si vanturi care aduc moartea au facut prapad in 20 de state din SUA. Sute de oameni si-au pierdut viata, insa bilantul este din pacate unul provizoriu.

Astazi este ziua Universului? A implinit 6.988 de ani, potrivit lui Kepler
Astazi este ziua Universului? A implinit 6.988 de ani, potrivit lui Kepler

In aceasta zi, in anul 4977 i. H., Universul a fost creat, potrivit matematicianului si astronomului german Johannes Kepler, considerat fondatorul stiintei moderne. Kepler este cunoscut pentru teoriile sale privind miscarea planetelor.

S-a descoperit locul unde a inceput viata pe planeta Pamant. FOTO
S-a descoperit locul unde a inceput viata pe planeta Pamant. FOTO

Apele de un albastru clar din Antarctica, ce poarta greutatea miilor de ani, sunt locul unde cercetatorii cred ca a inceput totul pe planeta noastra. Intr-un lac din Antarctica au fost gasite mai multe movile ce par venite dintr-o alta lume.

Recomandări
Ciolacu pretinde că inflația scade lunar în România, dar uită să spună că e la cel mai înalt nivel din UE
Ciolacu pretinde că inflația scade lunar în România, dar uită să spună că e la cel mai înalt nivel din UE

Marcel Ciolacu pretinde că inflația este pe un trend descendent în România, cu scăderi lunare. Totuși, țara noastră a rămas cu cea mai mare inflație din Europa, arată statisticile oficiale.

Marcel Boloș: „În ultimul an, agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă” dar „e loc de creștere”
Marcel Boloș: „În ultimul an, agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă” dar „e loc de creștere”

România are un rating suveran și o perspectivă stabilă economic, confirmată de agențiile internaționale de rating, „dar asta nu înseamnă că nu există loc de creștere”, afirmă ministrul Finanțelor, Marcel Boloș.

Zelenski îi trage de mânecă pe aliații NATO: „Ucraina are nevoie de cel puțin șapte sisteme de apărare antiaeriană Patriot”
Zelenski îi trage de mânecă pe aliații NATO: „Ucraina are nevoie de cel puțin șapte sisteme de apărare antiaeriană Patriot”

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, le-a spus liderilor din Alianța Nord-Atlantică (NATO) de ce ar avea nevoie țara sa pentru a putea face față atacurilor aeriene lansate fără oprire de armata Kremlinului.