"Un primar cu nume de strada", Theodor Paleologu vrea sa ajunga primarul Bucurestiului

Ultima actualizare: 29-10-2012 11:58
Theodor Paleologu

Theodor Paleologu a declarat, miercuri, intr-un interviu pentru Mediafax, ca vrea sa candideze la Primaria Capitalei sub sloganul "Un primar cu nume de strada", ca Bucurestiul are nevoie de un intelectual, nu de "martafoi".

Theodor Paleologu a spus ca el ar fi un primar care merge cu autobuzul, tramvaiul, metroul sau bicicleta, ca il recomanda pentru aceasta functie onestitatea, faptul ca nu face afaceri cu statul, notorietatea, ca are capacitatea de a vorbi pe limba oamenilor si ca nu este un intelectual inchis in turnul sau de fildes.

"Unii ar spune un aristrocrat al Bucurestiului, dar in niciun caz un impostat al Bucurestiului", a aratat Paleologu.

El a mai spus ca este "o rusine pentru o capitala europeana" ca o treime din votul din Bucuresti, in unele situatii, sa fie cumparat, precizand ca, daca va fi candidatul PDL la Primaria Capitalei, isi propune sa ii reprezinte pe "oamenii de treaba" care nu merg la vot.

Vicepresedintele PDL a sustinut despre contracandidatul sau in competitia interna pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei, Silviu Prigoana, ca acesta are un atuu important din faptul ca are multi bani, dar ca nu crede ca "toti banii lui Prigoana ar fi suficienti pentru o campanie la nivelul Bucurestiului".

Theodor Paleologu a afirmat ca este unul dintre putinii politicieni preocupati de urbanism, aratand ca daca va fi primar general il va angaja pe urbanistul danez Jan Gehl, care a scris cartea "Viata intre cladiri", pentru a regandi spatiul public in Bucuresti.

Puteti citi integral interviul acordat de catre vicepresedintele PDL Theodor Paleologu agentiei de presa Mediafax.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO