Theodor Paleologu, vicepresedinte PDL: "Interzicerea cersetoriei ar merita luata si la Bucuresti"

Ultima actualizare: 02-11-2012 20:00
Theodor Paleologu

Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu este de parere ca, la fel cum s-a intamplat la Paris, si la Bucuresti ar trebui interzisa cersetoria. El sustine ca este vorba despre un fenomen "grav".

Intrebat ce parere are despre declaratiile ministrului de Interne francez privind interzicerea cersetoriei, Paleologu a spus ca aceste declaratii se bazeaza pe niste statistici reale si nu pe cifre trucate.

Vicepresedintele PDL mai este de parere ca romanii ar trebui sa-si puna o serioasa problema in legatura cu acest fenomen, inainte de a protesta ca "niste cocosi vexati".

"Declaratiile ministrului de Interne francez se bazeaza pe niste statistici, din pacate, inteleg eu, reale, nu sunt cifre trucate si ar trebui sa ne punem o serioasa problema inainte de a protesta ca niste cocosi vexati", a spus Theodor Paleologu, citat de Mediafax.

El a adaugat ca cersetoria este o reala problema si ar merita sa fie luata masura interzicerii acestui fenomen si la Bucuresti.

"Interzicerea cersetoriei ar merita luata si la Bucuresti pentru ca e o problema grava in anumite zone, dupa cum ati vazut si in anumite zone ale Parisului, se preconizeaza asa ceva. Si poate nu ar fi rau sa se gandeasca autoritatile locale si la Bucuresti", a mai spus Paleologu.

Cersetoria si "formele asimilate" acesteia, cum ar fi falsele petitii in vederea strangerii de bani, au fost interzise, incepand de marti, pe Champs-Elysees, a anuntat prefectul de politie din Paris, Michel Gaudin.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO