Sorin Frunzaverde: Reconstructia dreptei este un proiect ce trebuie abordat la varful PNL

Ultima actualizare: 18-08-2012 05:23
Sorin Frunzaverde

Vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde a declarat ca reconstructia dreptei este un proiect care trebuie abordat la varful PNL si care se va consuma, probabil, dupa alegerile parlamentare din toamna acestui an.

Frunzaverde a spus ca ruperea Aliantei D.A. a fost un moment nefast si ca este necesara reconstruirea unei drepte puternice. "In PNL, incercam sa reconstruim acea dreapta puternica, reprezentata de Alianta D.A. Cand aceasta alianta s-a rupt, a fost un moment nefast. Aceasta constructie se face acum in interiorul PNL", a afirmat Frunzaverde.

El a precizat ca discutia despre dreapta puternica trebuie abordata la varful PNL, fiind necesar ca proiectul sa fie agreat de conducerea partidului. "Proiectul se va consuma probabil dupa alegerile parlamentare", a declarat vicepresedintele liberal.

Intrebat daca dupa alegerile parlamentare exista posibilitatea refacerii Aliantei D.A., Frunzaverde a spus ca dreapta nu poate fi reprezentata decat de PNL. "Alt partid nu poate fi. Se speculeaza ideea unei constructii de dreapta in jurul unei alte personalitati, dar dreapta nu poate fi decat PNL", a mai spus Sorin Frunzaverde.

Totodata, el a spus ca alianta PSD-PNL este una conjuncturala si ca "nu trebuie privita doctrinar o asemenea relatie".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO