Probleme in mariajul USL. Alianta scartaie deja din toate incheieturile

10-03-2011 06:25

Mai multe filiale judetene ale PSD si PNL au refuzat sa ingroape securea razboiului si continua sa se atace direct. Incheiata cu surle si trambite, intelegerea dintre PSD si PNL este deja incalcata de mai multi lideri locali ai celor doua formatiuni.

In ciuda avertismentelor venite de la centru, la Bacau spre exemplu, USL nu exista. Exista insa conflictul intre liberalul Romeo Stavarache si PSD-istul Viorel Hrebenciuc, care isi disputa sefia consiliului judetean.

In ciuda prevederilor de neagresiune, Stavarache l-a atacat direct pe cel cu care ar fi trebuit sa se aliaze, vorbind despre "mafia lui Hrebenciuc". Liderul PNL Crin Antonescu ezita deocamdata sa pronunte cuvantul "sanctiune", dar Stavarache risca excluderea din partid.

Obligatorii sau nu pentru filiale, angajamentele nu sunt respectate nici in alte organizatii. Filialele PSD si PNL din Dambovita nu se inteleg, iar la Buzau, fostul lider PSD, Ion Vasile, este acum sef la PC si nici nu vrea sa auda de alianta.

La Bucuresti, situatia este si mai tensionata. Posibila sustinere pentru primaria generala a lui Sorin Oprescu, agreata de ambii sefi ai Uniunii, il nemultumeste insa pe Andrei Chiliman, care refuza sa bata palma cu social-democratii lui Vanghelie.

Tags: usl, pnl, psd, dispute,


VIDEO PROTVPLUS.RO