Primarul Ontanu intareste randurile "gruparii" Gabriel Oprea

01-03-2010 00:00

neculai ontanu

Edilul sectorului 2 a anuntat ca se muta cu toate bagajele in viitoarea formatiune politica a deputatului Gabriel Oprea. Anuntul sau a fost confirmat chiar de liderul “grupului independentilor”, care a precizat ca Ontanu va avea o functie de conducere.

"Sunt primar independent si fac parte din grupul independentilor constituit de domnul Gabriel Oprea", a declarat Neculai Ontanu pentru Mediafax.

Primarul Sectorului 2 sustine ca politica celor care vor forma viitorul partid al "independentilor" o reprezinta interesul national, si nu cel politic. "Vrem sa formam un partid in care libertatea de dialog si echipa au un rol foarte important, un partid care isi respecta intotdeauna promisiunile, un partid echilibrat, cu respect fata de oameni" - a mai precizat Ontanu.

La randul sau, Gabriel Oprea a declarat ca edilul sectorului 2 va primi o functie destul de importanta in viitoarea formatiune politica: cea de presedinte al organizatiei de Bucuresti. "Bucurestenii au nevoie de un bun gospodar, asa cum este Neculai Ontanu, care are proiecte de dezvoltare, deruleaza programe sociale si este in permanent dialog atat cu tinerii, cat si cu pensionarii, cu intelectualitatea Capitalei, dar si cu oamenii simpli".

Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Neculai Ontanu, a fost exclus din PSD in octombrie 2009, dupa ce a anuntat ca se alatura celor care sprijina candidatura lui Traian Basescu pentru un nou mandat de presedinte al Romaniei.

La alegerile locale din 2008, Neclulai Ontanu a candidat din partea PSD la Primaria Sectorului 2, fiind ales din primul tur. El revenise in 2007 in PSD, dupa ce a demisionat din partid in martie 2006. Ontanu a detinut functia de presedinte executiv al PSD Bucuresti.

Tot in octombrie 2009, Neculai Ontanu a fost inaintat in gradul de general-maior - cu doua stele in rezerva, prin decret al presedintelui Traian Basescu, la acea data fiind avansate peste 50 de cadre militare, printre care si Gabriel Oprea si Anghel Iordanescu.
 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO