Liviu Dragnea a ajuns la spital din cauza unor dureri foarte puternice

Ultima actualizare: 17-03-2019 07:13
Liviu Dragnea
Agerpres

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a organizat sâmbătă o conferinţă de presă la Snagov foarte scurtă, din cauza unor dureri în zona spatelui, care l-au forțat să plece urgent.

La această oră, liderul social democrat se află la un spital din București, alături de iubita sa, Irina Tănase.

Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a declarat pentru Știrile Pro TV că Dragnea avea dureri în zona spatelui de câteva săptăămâni, iar sâmbătă nu a mai putut sta în picioare la conferința de presă.

Aceste dureri s-au acutizat în ultimele zile, președintele PSD fiind în turneu electoral în mai multe județe.

Ștefănescu a mai spus că aceste dureri puternice le-a avut de săptămâna trecută, dar liderul PSD a crezut că nu este nimic grav și că afecțiunea va trece cu ajutorul unor medicamente antiinflamatoare. Aflat vineri la Târgoviște, într-o sală în care temperaturile erau scăzute, președintele PSD a simțit dureri și mai mari decât până atunci.

”Astăzi, după conferința de la Snagov, a decis să întrerupă turneul prin țară și să se prezinte de urgență la medic. Colegii chiar l-au sfătuit să facă un RMN și să urmeze sfaturile medcilor, chiar dacă aceștia îi vor prescrie injecții și repaus la pat”, a mai spus Ștefănescu. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO