Premierul Dăncilă a făcut o nouă greșeală de exprimare, într-un discurs citit la Bruxelles

07-03-2019 10:37


Premierul Viorica Dăncilă a avut din nou o exprimare nepotrivită, joi, în timpul unui discurs pe care l-a susținut în limba română la Bruxelles.

Șeful Executivului a fost invitată la conferința ”Born to be leaders” (”Născuți pentru a fi conducători”, trad.), o dezbatere dedicată promovării egalității de gen.

Prim-ministrul român a citit un discurs în care a vorbit despre calitățile și performanțele femeilor, însă a făcut o greșeală de exprimare, spunând ”să pot performeze” în loc de ”să performeze”.

”Consider că femeile nu sunt nici mai puțin îndreptățite și nici mai puțin competente decât bărbații. Cred cu tărie că ele pot fi la fel de capabile să pot performeze ca și colegii lor.” - a spus Dăncilă.

Declarația poate fi văzut mai jos de la minutul 7'20".

Recent, premierul României, invitată în plenul Camerei Deputaților, a afirmat că mai bine citește de pe o ”hârtiuță” decât să vorbească liber și să spună ”prostii”.

Decât să vorbesc liber și să spun prostii, mai bine să am o hârtiuță în față și să spun lucruri corecte” - a spus Dăncilă. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO