Orban: PNL nu are ce discuta cu PSD, însă vom discuta individual cu toţi parlamentarii

Ultima actualizare: 24-08-2020 13:09
Marcel Ciolacu, Ludovic Orban
Inquam Photos / George Calin

Premierul Ludovic Orban a declarat că liberalii nu au ce discuta ”politic” cu parlamentarii PSD, referitor la negocierile legte de votarea moțiuniide cenzură, însă - în schimb - vor discuta "individual" cu ”toţi parlamentarii”.

"Noi vom discuta individual cu toţi parlamentarii, politic, cu PSD nu avem ce discuta, vom discuta individual cu toţi parlamentarii pentru a ne prezenta care este punctul nostru de vedere. (...) Suntem în discuţii, în negocieri cu formaţiunile, normal, cu care am avut înţelegeri de-a lungul timpului şi, de asemenea, negocieri individuale cu toţi parlamentarii. (...) Suntem cu 3 luni de zile înainte de alegerile parlamentare, românii hotărăsc cine va conduce România. În această perioadă Guvernul este implicat în lupta contra epidemiei (...), de asemenea, trebuie să pregătim şi pregătim începerea anului şcolar, elaborăm poziţia Guvernului privitoare la Acordul de parteneriat cu UE privitor la bugetul UE 2021-2027 (...) Obiectivul nostru este să nu treacă această moţiune", a declarat Ludovic Orban, potrivit Agerpres, luni, la plecarea de la sediul PNL.

El a adăugat:

"Să vii să depui o moţiune de cenzură cu 3 luni înainte de alegeri mi se pare un gest lipsit complet de responsabilitate, un gest politicianist".

"Somez din nou PSD să nu-şi bată joc de democraţie, să nu-şi bată joc de România şi să oprească procedura moţiunii până la decizia Curţii Constituţionale", a mai transmis Orban.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO