O iubire de-o zi! Asta s-a petrecut intre Mischie si PRM

21-10-2008 00:00

Mischie

Fostul baron N. Mischie a demisionat, marti, din Partidul Romania Mare si s-a inscris in Partidul Socialist Roman pentru a putea candida impotriva lui Ponta in colegiul 6, sustinand ca asupra lui s-au facut presiuni pentru a nu mai candida.


Mischie a declarat ca a fost nevoit sa paraseasca PRM, in care anuntase cu doar o zi in urma ca se inscrisese, pentru ca filiala insista ca el sa candideze in colegiul 1 la Senat, nu in colegiul 6 de la Targu Jiu, in care candideaza PSD-istul Victor Ponta. Mischie afirma ca asupra membrilor de frunte ai PRM s-au facut presiuni pentru a i se bloca propria candidatura. Mischie mentioneaza ca nimic nu il mai impiedica de acum incolo sa candideze in colegiul 6.

"Au vrut sa-mi schimbe colegiul si le-am spus ca nu voi accepta. Am aflat apoi că pe linia Vacaroiu - Vadim s-au facut presiuni si promisiuni pentru functii inalte, inclusiv de vicepresedinte la Curtea de Conturi pentru deputatul PRM de Gorj Petre Popeanga, doar ca eu sa nu mai candidez in colegiul 6. M-am inscris in partidul meu de suflet, Partidul Socialist Roman", a precizat Mischie.

Partidul Socialist Roman este al treilea partid in care Nicolae Mischie s-a inscris anul acesta, el fiind anterior lider al PSD Gorj. In cursul primaverii, Mischie a devenit lider interimar al PNG Gorj, partid pe care l-a parasit in vara. Mischie a anuntat luni ca s-a inscris in PRM si va candida din partea acestui partid, dar Corneliu Vadim Tudor a infirmat aceasta informatie in cursul zilei de marti.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26