Mazare a impartit cadouri copiilor: Voiam sa fac asta de Craciun, dar niste oameni rai nu m-au lasat

Ultima actualizare: 17-07-2012 03:00
Radu Mazare

Primarul Constantei, Radu Mazare, a vizitat, joi, mai multe gradinite si scoli din oras pentru a imparti copiilor pachete cu fructe, dulciuri si jucarii, el spunand ca ar fi trebuit sa imparta aceste cadouri de Craciun.

Mazare a spus ca ar fi trebuit sa imparta aceste pechete de Craciun, dar din cauza unor oameni "mici si rai" a fost nevoit sa le ofere de Paste.

"Le-am facut o bucurie copiilor. Trebuia sa le fac bucuria asta de Craciun, dar au fost niste oameni mici si rai la Bucuresti, care m-au amanat si am mutat bucuria pentru iepurasi", a explicat Mazare.

Primarul a vorbit cu copii, i-a intrebat ce vor sa fie atunci cand vor creste, primind raspunsuri amuzante. Astfel, unul dintre copii a spus ca vrea sa fie primar, dar nu al unei localitati oarecare, ci al Parisului, in timp ce altul a ales tot aceasta functie insa pentru a face legi.

La una dintre gradinite, Radu Mazare a observat ca fetele stateau intr-o parte a salii, iar baietii in cealalta parte, edilul intreband: "Dar voi asa stati aici, fetitele intr-o parte si baietii in alta, nu va incalecati?"

Una dintre fetite i-a raspuns primarului: "Noi suntem copii educati!", Radu Mazare replicand: "Cand o sa mai cresteti o sa va incalecati".

Apoi, Mazare a intrebat-o pe fetita daca atunci cand vrea sa se faca mare doreste sa fie politician.

"Nu. Eu vreau sa ma fac milionara, vreau sa am multi bani", a spus copilul, Mazare rapunzandu-i ca daca va fi politician, va avea multi bani.

Primaria Constanta acorda de mai multi ani copiilor cadouri de Paste si de Craciun.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO