Ion Iliescu anunță că s-a vaccinat anti-COVID. "Pentru vârsta pe care o am, mă simt bine"

Dată publicare: 03-03-2021 18:26
Dată actualizare: 03-03-2021 18:38


Ion Iliescu

Ion Iliescu a anunțat, chiar în ziua în care a împlinit 91 de ani, că s-a vaccinat anti-COVID și că nu a întâmpinat reacții adverse după ce i-a fost administrat serul.

 

„M-am vaccinat și m-am simțit bine. Nici nu am resimțit ceva după vaccinare. Pentru vârsta pe care o am, mă simt bine”, a declarat fostul președinte al României la Realitatea Plus.

În aceeași intervenție, Iliescu a mărturisit că urmărește cu atenție scena politică românească și că are pretenții mai mari de la Partidul Social Democrat.

„Nu aș vrea să fac aprecieri care să influențeze în vreun fel părerea oamenilor și situația din partid. Urmăresc cu interes, mi-aș dori mai mult, dar nu vreau să fac aprecieri. Din păcate nu sunt prezent în activitatea conducerii de partid. De la distanță urmăresc. Doar ce se scrie în presă, nu am o relație nemijlocită cu conducerea actuală și nu vreau să fac aprecieri”, a mai spus Iliescu.

El a mai precizat că nu este mulţumit de coaliţia de guvernare şi că situaţia în care se află ţara „necesita o comunicare mai deschisă între forţele politice şi între cetăţeni şi factorii sociali”.

Vedeți aici o galerie foto cu imagini istorice din cariera lui Iliescu, fost președinte al României între anii 1990-1996 şi 2000-2004.

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO