Emil Boc a intrat in pielea jurnalistilor. Premierul care te filmeaza

16-05-2011 10:12

Lucrarile Conventiei PDL s-au incheiat tarziu, duminica noapte. Multumit ca totul s-a incheiat cu bine, premierul Emil Boc, proaspat reales presedinte al PDL, a incercat pentru cateva clipe sa intre in pielea jurnalistilor si si-a folosit camera video.

O contestatie la alegerea secretarilor executivi a dus la renumararea voturilor, astfel ca rezultatul final s-a anuntat abia la ora 2.15.

Cum s-a votat la PDL. Delegatii au primit liste cu numele "agreate" de sefi

Emil Boc .. nici gand sa fie obosit. S-a jucat cu camera video personala, incercand sa afle tainele muncii de operator TV.

"Asta-i pentru istorie" a spus el, imediat ce a dat drumul la aparat.

Intrebat daca stie sa faca o panoramare, premierul a spus ca se pricepe doar cat sa "filmeze frumos".

Cat despre inregistrarea reactiilor lui Vasile Blaga, la aflarea rezultatelor alegerilor, Emil Boc a sustinut ca nu a avut astfel de curiozitati. In schimb, a promis ca va posta imaginile adunate pana acum de camera sa personala pe internet, cand isi va face un cont pe Facebook.

Abia iesit victorios in partid, Emil Boc are de discutat in primul rand in aceasta seara cu noua conducere PDL chiar despre plecarea lui de la Palatul Victoria. Se va intampla cel mai posibil intr-o luna, in 20 iunie.

Principalul candidat pentru sefia Guvernului ar fi Mihai Tanasescu, reprezentantul Romaniei la FMI, sustin surse democrat-liberale. Aceleasi surse vorbesc si de o eventuala remaniere, in special in ministerele economice.

Tot astazi, liderii PDL iau in discutie si instalarea unui nou ministru la munca, post parasit de Ioan Botis. Oricum, ambele teme vor fi discutate si maine dimineata in reuniunea coalitiei, care va avea loc la Palatul Victoria.

Atentie! Ne filmeaza Emil Boc. Premierului ii place in HD. VIDEO

Au fost votati cei 15 vicepresedinti ai PDL. Paleologu a reusit sa fie ales

 


 

Tags: emil boc, filmari,


VIDEO PROTVPLUS.RO