Dragnea, la moastele Sfintei Parascheva: M-am rugat pentru cei care au gandit rau cu dosarul ala

Ultima actualizare: 15-10-2013 06:50
Liviu Dragnea la moastele Sfintei Parascheva

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri seara, la Iasi, dupa ce s-a inchinat la moastele Sfintei Parascheva, ca s-a rugat pentru cei care "au gandit rau" cu dosarul in care a fost trimis in judecata de DNA.

Liviu Dragnea a ajuns, vineri seara, la Catedrala Mitropolitana din Iasi, unde s-a inchinat la racla cu moastele Sfintei Parascheva, vicepremierul fiind insotit de primarul Iasiului, Gheorghe Nichita.

Intrebat de jurnalisti daca s-a rugat si pentru problemele sale cu Justitia, Dragnea a raspuns: "M-am rugat pentru cei care au gandit rau cu dosarul ala si cu ce au gandit sa faca. M-am rugat pentru toti cei care au avut dusmanie in suflet si au gandit rau".

El a mai spus ca, in primul rand, s-a rugat pentru tara.

"M-am rugat pentru tara, recunosc. Pentru ca, spre deosebire de anii trecuti cand veneam aici, acum am avut sansa sau nesansa sa inteleg mai multe din ce se intampla in tara. E nevoie de foarta multa unitate si foarte multa intelepciune pentru noi toti. Pentru asta m-am rugat si pentru noi toti", a spus Liviu Dragnea.

Ulterior, Dragnea a participat la o procesiune religioasa pe strazile Iasiului. Racla cu moastele Sfintei Cuvioasei Parascheva si cele ale Sfantului Simeon a fost purtata, pe umeri, vineri seara de preoti, pe o distanta de cativa kilometri.

Pelerinajul s-a desfasurat pe traseul Bulevardul stefan cel Mare - strada I.C. Bratianu - strada Cuza Voda - strada Armeana - Biserica "Sfantul Sava" - Manastirea "Trei Ierarhi" - Catedrala Mitropolitana. Procesiunea a durat aproximativ o ora, sfintele moaste fiind readuse in curtea Mitropoliei si asezate pe esplanada lacasului de cult.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO