Deputat PNL: ”Oare câți copii mai trebuie uciși pentru ca PSD să intervină legislativ?”


Ultimul update: Luni 23 Septembrie 2019 15:18
Data publicarii: Luni 23 Septembrie 2019 14:59
Categorie: Stiri Politice
Florin Roman, Ludovic Orban

Deputatul PNL Florin Roman spune că, după ce PSD a blocat abrogarea recursului compensatoriu, prin care mii de deținuți au fost eliberați, ”ne-am trezit în fața tragediei de la Dâmbovița”.

Liberalul a făcut astfel trimitere la fata de 11 ani din județul Dâmbovița, despre care există indicii că ar fi fost ucisă de un cetățean olandez.

Roman spune că, prin legile promovate de PSD, ”peste 7700 de polițiști au fost trimiși la pensie în mod forțat”.

Acum, deputatul PNL afirmă că, dacă PSD nu acceptă ca legea recursului compensatoriu să fie abrogată, orice minut de întârziere ar putea da naștere la noi drame.

”Orice zi de întârziere, orice oră de întârziere, orice minut de întîrziere nu face altceva decât să dea posibilitatea producerii unor noi drame. Închei prin a ne întreba: oare câți copii mai trebuie uciși? Oare câți copii mai trebuie violați? Oare câte femei mai trebuie violate, pentru ca PSD să intervină legislativ? Au blocat activitatea comisiei juridice timp de 3 săptămâni, au amânat din nou discuția despre abrogarea recursului compensatoriu și din păcate ne-am trezit în fața tragediei de la Dâmbovița.” - a spus Florin Roman. 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO