Crin Antonescu a cerut ca "liniile telefonice ilegale" de la sediul lui Traian Basescu sa fie taiate

20-07-2012 16:37

Presedintele interimar, Crin Antonescu, a sustinut o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, in care a vorbit despre problema liniilor telefonice de la sediul de campanie al lui Traian Basescu si ultimele declaratii ale presedintelui suspendat.

 

Sinteza declaratiilor:

- Nu ma intereseaza cate telefoane speciale are Traian Basescu la sediul sau. Problema este ca in tara asta exista legi care trebuie respectate.

- Avand in vedere ca instalarea acelor telefoane s-a facut din dispozitia lui Traian Basescu, am adresat o solicitare scrisa Directorului Serviciului de Telecomunicatii Speciale, domnului Opris, in care i-am cerut sa ia masuri imediate pentru a se reintra in deplina legalitate.

- Chestiunea cu "Lovitura de stat" este absolut penibila. Toate eforturile pe care le-am facut in aceste zile pentru a imbunatati imaginea Romaniei ar putea fi inutile, daca se vor mai transmite astfel de mesaje catre Europa.

- Traian Basescu este o epava politica. Este o epava politica prin discurs, atitutine si comportament.

- Nu am o lista cu sefii Serviciilor care trebuie schimbati. Pana in 29 iulie ma intereseaza doar ca aceste institutii sa functioneze corect si fara nicio implicare politica.

- Nu am discutat in cadrul sedintei CSAT despre informatia conform careia autorul atacului de la Burgas ar fi trecut prin Romania. Treaba lor este sa isi faca datoria cu profesionalism, la fel cum au facut si pana acum.

Rezultatele de la Referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu le vei putea afla pe www.stirileprotv.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO