Cioloș infirmă ”speculațiile apărute în presă” cu privire la cearta dintre USR și PLUS

Ultima actualizare: 03-07-2020 16:18
dacian ciolos
Agerpres

Partidul PLUS infirmă ”speculaţiile apărute în presă” cu privire la o ceartă între USR și PLUS.

 

Într-un mesaj postat pe Facebook, liderul PLUS, Dacian Cioloş, a precizat că luni dimineaţă a avut loc o şedinţă a Alianţei "pentru a grăbi prezentarea listelor comune de candidaţi competenţi şi integri în alegerile locale".

Azi dimineață am avut o ședință împreună cu partenerii noștri din USR pentru a grăbi prezentarea listelor comune de candidați competenți și integri în alegerile locale. Alianța USR PLUS este singura organizație politică nouă care poate stopa hegemonia partidelor vechi și metehnele actualilor primari care frânează modernizarea comunităților și prosperitatea cetățenilor.

Speculațiile apărute în presă cu privire la solicitările PLUS de încetare a alianței politice dintre PLUS si USR sunt, cel mai probabil, o nouă încercare a politicienilor vechi de a sădi neîncredere în politica reformatoare în care cetățenii deja și-au pus încrederea în număr mare în ultimele două cicluri electorale.

Pentru mine și pentru colegii mei, Alianța este singura formă de colaborare care poate conduce spre o organizație relevantă pe scena politică în opoziție cu metodele folosite de PSD și PNL.” a scris Cioloș pe rețeaua de socializare.

Reacția sa vine după ce în media au apărut informații potrivit cărora liderii PLUS s-ar fi supărat pe USR pentru că Nicușor Dan - susținut de USR - a negociat în secret cu PNL susținerea pentru candidatura la Primăria Capitalei.

În felul acesta, candidatul PLUS, Vlad Voiculescu, a fost nevoit să își retragă candidatura, fapt care i-a nemulțumit pe cei din PLUS.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO