Calin Popescu Tariceanu: Antonescu sa-si pastreze ingrijorarile, stiu si singur ce trebuie sa fac

Ultima actualizare: 31-05-2013 00:44
Calin Popescu Tariceanu

Senatorul liberal Calin Popescu Tariceanu a declarat, marti, ca liderul PNL Crin Antonescu poate sa-si pastreze ingrijorarile legate de persoana sa, aratand ca stie si singur ce trebuie sa faca.

Solicitat sa comenteze

declaratiile facute de Crin Antonescu cu privire la persoana sa

, potrivit carora poate ramane in PNL, chiar daca are opinii critice, Tariceanu a raspuns: "In ceea ce priveste aprecierea domnului presedinte Antonescu la adresa mea, ceea ce pot sa va spun este ca nu simt nevoia unor astfel de aprecieri".

"Stiu si singur ce trebuie sa fac. Nu am stat si nu am sa stau niciodata dupa cineva, asa incat ingrijorarile poate sa si le pastreze. Eu cred ca ingrijorarile lui ar trebui sa fie mai cu seama legate de soarta si viitorul PNL pentru ca toti ne dorim ca PNL sa ajunga sa fie singura sau cea mai importanta forta politica din zona de centru-dreapta si aici este inca mult de lucru", a adaugat Tariceanu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu nu a fost pus sub indoiala in PNL, exprimandu-si convingerea ca va ramane in partid si precizand ca si-a dorit ca fostul lider al PNL sa nu intre in "cortegiul lui Chiliman".

"Domnul Tariceanu a avut pozitii critice si probabil va mai avea, niciun fel de problema. Tot ceea ce am spus public si mi-am dorit sa se intample a fost ca domnul Tariceanu sa nu participe in cortegiul domnului Chiliman, domnului Melescanu si a domnului Ungureanu, a domnului Pitigoi sau cine mai sunt la reconstruirea dreptei in alta parte. Domnul Tariceanu n-a facut-o, domnul Tariceanu ca atare, chiar daca are pozitii critice, este si nu a fost niciodata pus sub indoiala in interiorul PNL, unde sunt convins ca va si ramane", a afirmat liderul PNL.

Antonescu a declarat ca, spre deosebire de Chiliman, in perioada in care Calin Popescu Tariceanu era liderul PNL, el nu i-a adus acuzatii sau calomnii precum cele ce i-au fost aduse de primarul Sectorului 1.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO