Blaga la Iasi:Nu inteleg cum Ponta mai poate vorbi cu nevasta si se mai poate uita in ochii copiilor

21-07-2012 11:52

Vasile Blaga

Vasile Blaga le-a spus participantilor la mitingul de la Iasi la care este prezent si Traian Basescu, ca Victor Ponta este "un hot, un palgiator" si ca nu tntelege cum acesta mai poate vorbi cu sotia si se mai poate uita in ochii copiilor sai.

Presedintele PDL a spus, de pe scena amenajata in Piata Palatului Culturii din Iasi, ca "acest regim iresponsabil Ponta-Antonescu a atacat zi de zi institutiile statului, au incercat sa le subjuge".

"Socialistii Romaniei n-au stiu sa guverneze decat subjugand institutiile. Este un guvern de plagiatori. Au crezut ca le merge, au crezut ca lumea nu intelege, dar pas cu pas opinia public interna si internationala, presa internationala, CE si-au dat sema ce se intampla in tara si miercuri, cand trebuia sa avem o veste buna, trebuia ridicat MCV, totul s-a naruit, si avem cel mai dur raport. Leul e la pamant, somajul e in crestere, marile companii pleaca, azi, maine nu vom mai putea circula in Europa, asta e USL. Jos USL", le-a spus Blaga celor prezenti la miting.

ESTI DE ACORD CU DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU? INTRA SI VOTEAZA ACUM IN APLICATIA REFERENDUM STIRILEPROTV.RO

El le-a mai spus oamenilor ca vineri "Ponta a luat lovitura de gratie, dupa ce profesorii sai de la Universitatea Bucuresti i-au spus ca e un hot si un plagiator".

"Eu nu inteleg cum omul asta mai poate vorbi cu nevasta-sa, se mai poate uita in ochii copiilor lor si spun «Jos, da-ti demisia, domnule Ponta!». Toti suntem uniti pentru a spune nu la referendum, nu acestei clici, iar in toamna sa reusim sa-i dam jos, dar democratic, nu cum au facut-o ei", a afirmat vasile Blaga.

Aproximativ 10.000 de persoane participa, sambata, la mitingul PDL in Piata Palatului Culturii din Iasi, unde a ajuns si presedintele suspendat Traian Basescu, alaturi de liderii democrat-liberali si de fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, toti imbracati in camasi albe.

Pe scena amenajata in Piata Palatului Culturii din Iasi au urcat liderii PDL Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Sever Voinescu, Cristian Preda, Teodor Paleologu, Monica Macovei, alaturi de fostul premier Mihai Razvan Ungureanu si de Mihail Neamtu, toti in camasi albe, iar in spatele scenei se afla Traian Basescu, imbracat in tricou albastru.

Oamenii poarta pancarte cu mesaje precum "Jos Ponta", "Basescu, suntem cu tine". Un batran are o pancarta pe care sunt scrise "solutiile de vot": "1 - neprezentarea la vot pana la ora 19.00, urmarim sondajele de opinie; 2 - prezentare la referendum dupa ora 19.00, votand «nu» daca pana atunci au votat peste 9 milioane de oameni".

Primul care s-a adresat multimii a fost Gheorghe Flutur, care a spus ca reprezentantii USL "se comporta ca noii mineri din 3-6 iunie, care dau bastoane pe spinarea statului de drept".

"Nu trebuie sa ii lasam. Sa spunem nu abuzului, celor care au dat cu economia in gard in aproximativ doua luni, celor care au devalorizat leul, sa ne aparam presedintele ales", a spus Flutur.

Rezultatele de la Referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu le vei putea afla pe www.stirileprotv.ro

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO