Anca Boagiu: Nu am inceput discutiile oficiale in PDL despre Miscarea Populara

02-10-2011 10:53

Anca Boagiu

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica la PRO TV, ca la PDL nu au inceput inca discutiile oficiale despre Miscarea Populara.

"Nu am inceput sa discutam oficial in interiorul partidului. Au fost teme lansate, dar eu cred ca chiar avem nevoie de o coagulare in Romania a tuturor fortelor politice si civice care vor sa vada altceva din tara asta. Eu cred foarte tare intr-o noua Romanie. Chiar cred, cand ma uit la fetele oamenilor tineri care viseaza alta Romanie", a spus ministrul Anca Boagiu.

Intrebata fiind daca este posibila o aliere a PDL cu formatiunea lui Dan Diaconescu, ea a refuzat sa dea un raspuns concret, precizand doar ca "orice persoana fizica, juridica, partid politic care adera la anumite principii poate fi un potential partener".

Pe de alta parte, intrebata in legatura cu declaratiile facute zilele trecute despre remaniere, Anca Boagiu a replicat: "Ca sa nu scoatem din context, eu am zis ca oricand se poate face o remaniere guvernamentala, nu o exclude nimeni. in orice tara democratica se intampla remanieri guvernamentale, dar ele se fac, nu se comenteaza. Cand se face, se face. Se face si se anunta imediat".

O serie de lideri PDL, dar si presedintele Traian Basescu au evocat in ultimele saptamani posibilitatea realizarii unei remanieri guvernamentale.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
I like IT
I like IT - Soluția inteligentă și sustenabilă pentru afacerile agricole

05:13
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Ce se intampla, doctore?
Ce se întâmplă, Doctore? - Medicația analgezică la pacienții cu gastrită sau ulcer. Cum se protejează mucoasa gastrică

03:41
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26