Adriean Videanu: Nu e nevoie de congres acum, PDL trebuie sa intre in logica de campanie

Ultima actualizare: 03-07-2012 21:11
Adriean Videanu

Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, miercuri, ca nu este necesara organizarea unui congres extraordinar al PDL in momentul de fata, pentru ca este important ca partidul "sa se consolideze".

"Eu nu cred ca e nevoie de un congres in momentul de fata, pentru ca important e sa se consolideze si sa se intre in logica de campanie pentru alegerile parlamentare", a declarat Videanu.

El a vorbit despre rezultatele alegerilor locale.

"Avand in vedere rezultatul votului politic, in care PDL, singur si in aliantele facute la nivel local, a luat aproape 23,8% si avand in vedere ca avem peste 800 de primari, cred ca ceea ce-i trebuie PDL astazi este sa recunoasca anumite greseli pe care le-a facut in ultimii trei ani, pentru care de altfel a fost si sanctionat de electorat si sa intre in logica de campanie electorala pentru alegerile parlamentare, in ideea de a reveni la guvernare in noiembrie, lucru perfect posibil, pentru ca votul politic al USL este de aproximativ 50,76% si trebuie sa luam in calcul faptul ca USL a fost pe varful sau de forma politica", a precizat Videanu.

Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat, miercuri, ca actuala conducere a PDL trebuie sa se dea la o parte, fiind necesara organizarea unui congres extraordinar al partidului, care sa aleaga o noua echipa.

Berceanu, liderul PDL Dolj, a anuntat ca, joi, in Colegiul Director, ii va cere demisia lui Emil Boc din fruntea PDL.

Radu Berceanu a sustinut ca intreaga conducere centrala a partidului trebuie sa plece. "Nu poti sa vrei sa fii sef si cand se intampla ceva sa nu ai nicio responsabilitate", a sustinut Berceanu.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO