Zeci de cupluri arestate de Valentine's Day: „E o boală socială”


Ultimul update: Sambata 15 Februarie 2020 11:54
Data publicarii: Sambata 15 Februarie 2020 11:49
Categorie: Stiri externe
cupluri arestate indonezia

Autoritățile din Makassar, Indonezia au arestat zeci de cupluri necăsătorite de Ziua Îndrăgostiților, după ce au încălcat regulile referitoare la etica și cultura lor.

În seara de Valentine's Day autoritățile au efectuat mai multe controale în hoteluri, unde au găsit mai multe cupluri care întrețineau relații sexuale, ceea ce contravine legilor din acea zonă, scrie Daily Mail.

Astfel, zeci de cupluri necăsătorite au fost arestate, printre care și un bărbat de naționalitate germană.

„Am prins un bărbat de naționalitate germană cu partenera ei într-un hotel și nu erau soț și soție, de aceea i-am arestat. Această boală socială trebuie să fie prevenită. Trebuie să le reamintim oamenilor să ne respecte cultura și regulile”, a precizat un oficial.

Mai mult decât atât, în orașul Makassar s-a interzis și vânzarea de prezervative și s-au aplicat reguli drastice în vederea vârstei persoanelor care vor să le cumpere.

„Prezervativele sunt pentru adulții căsătoriți. Ele nu ar trebui vândute cum se vinde ciocolata pentru copii. Sărbătorile precum Valetine' s Day sunt ocazii pentru aceste persoane să se poarte nepotrivit”, a mai adăugat oficialul.

După mai multe prelegeri despre regulile orașului, cuplurile au fost eliberate.

În mai multe zone din Indonezia, sărbătorile care celebrează iubirea au fost interzise pentru a preveni nerespectarea regulilor și a culturii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO