Vicepresedinte venezuelean: "M-am intalnit cu Fidel Castro, este foarte bine"

Ultima actualizare: 27-10-2012 15:00
Fidel Castro

Fostul vicepresedinte venezuelan Elias Jaua a asigurat duminica la Havana ca a avut intrevederi, sambata, cu Fidel Castro care, potrivit lui, "se simte foarte bine", dezmintind informatiile care circula cu privire la starea lui de sanatate.

Fidel Castro, in varsta de 86 de ani, "este foarte bine. Este foarte lucid", a declarat Elias Jaua presei intr-un hotel din Havana.

Elias Jaua, un apropiat al presedintelui venezuelan Hugo Chavez, a precizat ca a discutat timp de cinci ore cu Fidel Castro, sambata, in special pe teme agricole.

El a declarat ca acesta din urma a facut o sedinta foto cu angajatii unui hotel din capitala cubaneza unde se afla oficialul venezuelan.

Jaua a aparut zambind, la bordul unui vehicul impreuna cu sotia sa Dalia Soto del Valle si directorul spitalului.

De mai multe luni, informatiile de pe retelele de socializare mentioneaza moartea sau o deteriorare grava a starii de sanatate a lui Fidel Castro, retras de la putere in 2006, in favoarea fratelui sau, Raul.

Mai multi bloggeri s-au aratat umiti ca acesta nu l-a felicitat pe presedintele venezuelan Hugo Chavez dupa realegerea sa la presedintie, pentru un nou mandat de sase ani, la 7 octombrie.

Ultimele sale aparitii publice dateaza din 28 martie, din momentul vizitei la Havana a Papei Benedict al XVI-lea, si din 5 aprilie, alaturi de liderul crestin chilian Camila Vallejo.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO