Descoperire surprinzătoare la Vatican după deschiderea a două morminte


Ultimul update: Joi 11 Iulie 2019 15:51
Data publicarii: Joi 11 Iulie 2019 10:55
Categorie: Stiri externe
Vaticanul a deschis două morminte - 9

Mormintele a două prinţese care au murit în secolul al XIX-lea, deschise joi în speranţa că vor fi găsite rămăşiţele unei adolescente dispărute în mod misterios în Roma în urmă cu 36 de ani, sunt complet goale, a anunţat Vaticanul într-un comunicat.

Mai multe imagini găsiți în galeria foto din acest artucol!

La solicitarea apropiaţilor adolescentei dispărute, Emanuela Orlandi, în urma unui mesaj enigmatic primit vara trecută de avocata familiei, Vaticanul a autorizat în cele din urmă deschiderea, joi dimineaţă, a două morminte dintr-un cimitir german din Cetatea Vaticanului.

Unul dintre morminte era ''complet gol'', iar celălalt NU conţinea rămăşiţe umane, a declarat purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Alessandro Gisotti.
 

Cine era Emanuela Orlandi
 

Emanuela Orlandi a fost fiica unui angajat al Vaticanului şi a dispărut în mod misterios la Roma acum 36 de ani, la vârsta de 15 ani. Ea a fost văzută ultima dată pe 22 iunie 1983, pe când pleca de la un curs de muzică din Roma.

Cazul dispariţiei sale, unul dintre cele mai mari mistere din istoria recentă a Vaticanului, nu a încetat niciodată să-i fascineze pe italieni, pe fondul teoriilor conspiraţiei care implică crima organizată şi Vaticanul.

Anul trecut, o avocată a familiei Orlandi, Laura Sgro, a declarat că a primit o scrisoare anonimă în care se sugera că tânăra ar putea fi îngropată într-un mormânt din Cimitirul Teutonic al Vaticanului.

După primirea scrisorii care indica micul cimitir, familia Emanuelei Orlandi a depus o cerere de verificare a mormântului. Vaticanul a decis să deschidă două morminte unde sunt îngropate două prinţese care au murit în 1836 şi 1840.

 

 

Vaticanul va deschide 2 morminte pentru a elucida un mister vechi de zeci de ani
FULLSCREEN
Descoperire surprinzătoare la Vatican după deschiderea a două morminte
  • /

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO