Telenovela de la Elysée continua. Partenera lui Hollande ar fi luat un sedativ puternic, amanta e insarcinata in patru luni

×
Codul embed a fost copiat

Valérie Trierweiler, partenera declarata a lui François Hollande, a luat, dupa cearta cu presedintele Frantei, un anxiolitic puternic din clasa benzodiazepinelor, indicat pentru tulburari nevrotice si anxietate.

Potrivit publicatiei Ici Paris, citata de revista Closer, dupa discutia aprinsa cu François Hollande, Valérie Trierweiler i-a cerut soferului sa o duca de la Palatul Elysée la apartamentul ei din strada Cauchy, in Paris. Conform surselor citate de Ici Paris, Prima Doamna a Frantei a spus ca voia sa mearga la ea acasa si sa nu mai iasa deloc.

"Voia doar sa doarma, pentru a uita. Fiind prea agitata, ea a luat o pastila de Lexomil; prea puternica", precizeaza o sursa de la Palatul Elysée.

Ingrijorat, unul dintre agentii de securitate ai Primei Doamne l-au instiintat pe presedinte. "Temandu-se de ce era mai rau, el a cerut sa fie transportata de urgenta la spital", adauga sursa citata de Ici Paris.

Lexomil (Bromazepam) este un medicament din clasa benzodiazepinelor, fiind indicat pentru tratamentul anxietatii de diverse tipuri - tulburari de adaptare si posttraumatic, de tip nevrotic si psihotic, pentru afectiuni somatice severe sau crize de anxietate, in profilaxia si tratamentul delirium tremens si a altor manifestari ale sindromului de sevraj alcoolic.

Citește și
François Hollande
Hollande afirma ca nu ii este "rusine" pentru ce le face romilor in Franta: "Este vorba de o populatie de origine romana"
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Valérie Trierweiler a luat medicamentul in seara zilei de 9 ianuarie, dupa o disputa aprinsa cu Francois Hollande, care i-ar fi recunoscut, la Palatul Elysée, ca are o relatie cu actrita Julie Gayet. Valérie Trierweiler a inceput sa se simta rau si sa fie abatuta, astfel ca a fost transportata la spital, unde a fost internata, au afirmat surse citate de ziarul Le Parisien.

Hollande i-a recunoscut partenerei sale ca are o relatie amoroasa cu Julie Gayet inainte ca revista Closer sa faca aceasta dezvaluire. Valérie Trierweiler banuia de cateva saptamani ca partenerul ei avea o relatie amoroasa secreta. "A fost ca si cum Valérie ar fi fost lovita de un tren", explica una dintre prietenele sale. "Era naucita. Ea nu ignorase zvonurile care circulau la Paris de cateva saptamani. Dar pur si simplu a vrut sa creada ca erau false. Din punctul ei de vedere, ei inca formau un cuplu", precizeaza prietena. Dupa discutia cu Hollande de la Palatul Elysee, Valerie Trierweiler a inceput sa se simta rau, era foarte trista si ii scazuse tensiunea arteriala.

A fost spitalizata ca masura preventiva, sustine Le Parisien, desi presa americana a sugerat ca Prima Doamna a Frantei a incercat sa se sinucida.

Intrebat marti despre starea de sanatate a partenerei sale Valérie Trierweiler, Francois Hollande s-a limitat sa spuna ca aceasta "se odihneste". Valérie "se odihneste si nu am de facut niciun alt comentariu", a raspuns sec presedintele Frantei, citat de AFP. Francois Hollande a promis ca va clarifica situatia relatiei cu Valérie Trierweiler la intalnirea pe care o va avea cu presa inainte de vizita in Statele Unite, programata pe 11 februarie. Hollande a evitat, in cursul conferintei de presa organizate marti la Paris, sa comenteze informatiile despre relatia amoroasa pe care ar avea-o cu actrita Julie Gayet; de asemenea, el nu a precizat daca mai are o relatie cu Valérie Trierweiler, partenera sa declarata.

"Fiecare poate avea probleme in viata sa personala. Este si cazul nostru. Sunt momente dureroase. Problemele private sunt tratate in mod privat, in intimitatea respectarii fiecaruia. Nu este nici locul, nici momentul de a face acest lucru acum. Nu voi raspunde la nicio intrebare pe aceasta tema azi. O voi face inainte de intalnirea pe care o am",
a spus Hollande marti, referindu-se la vizita oficiala pe care o va efectua in Statele Unite pe 11 februarie.

Valérie Trierweiler ramane spitalizata pe termen nedeterminat, a anuntat Biroul acesteia, citat de ziarul Le Monde. "Medicii considera ca are nevoie de mai multa odihna si va ramane spitalizata. Medicii vor stabili cand va putea fi externata", a explicat un apropiat al Primei Doamne a Frantei de la Palatul Elysée. "Are nevoie sa se recupereze dupa socul suferit. Are nevoie de liniste", precizeaza sursa citata.

Presedintele Frantei, Francois Hollande, este supus presiunilor pentru clarificarea situatiei personale, dupa dezvaluirile privind relatia cu actrita Julie Gayet. Georges Fenech, un parlamentar din cadrul partidului de opozitie Uniunea pentru o Miscare Populara (UMP, de dreapta), a cerut demisia presedintelui Francois Hollande, argumentand ca exista riscul "distrugerii valorilor natiunii", dupa dezvaluirile privind relatia amoroasa a sefului statului francez. Revista Closer a dezvaluit ca François Hollande, in varsta de 59 de ani, are o relatie amoroasa cu actrita Julie Gayet, in varsta de 41 de ani. Presedintele Francois Hollande a sugerat ca ar putea da in judecata publicatia pentru incalcarea vietii private, dar nu a negat informatiile despre relatia cu Julie Gayet.

Amanta lui Francois Hollande ar fi insarcinata in luna a 4-a

Dupa conferinta de presa organizata marti de Francois Hollande, in care subiectul a fost tratat cu "no comment", un blogger cunoscut din Franta sustine ca a capatat informatii de la o sursa din cadrul televiziunii M6, care sutine ca Julie Gayet ar fi insarcinata in luna a patra.

Informatia postata pe Twitter s-a transformat intr-un mic fenomen online in Franta si in presa internationala, peste noapte devenind subiectul preferat al tabloidelor din Marea Britanie.

Conform Daily Mail, informatia privind sarcina actritei a fost negata de catre purtatorul de cuvant al postului M6 si nu a fost comentata de catre administratia prezidentiala.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Scandalul amoros din Franta. Amanta lui Francois Hollande ar fi insarcinata in luna a 4-a
Scandalul amoros din Franta. Amanta lui Francois Hollande ar fi insarcinata in luna a 4-a

Dezvaluirile despre relatia lui Francois Hollande cu actrita Julie Gayet se amplifica pe zi ce trece.

Hollande afirma ca nu ii este
Hollande afirma ca nu ii este "rusine" pentru ce le face romilor in Franta: "Este vorba de o populatie de origine romana"

Presedintele francez François Hollande a afirmat marti ca Guvernului nu ii este "rusine" de politica sa fata de romi, in timp ce un raport arata ca numarul expulzarilor a atins un nivel record in 2013, relateaza AFP.

"Domnule presedinte, va intreb direct: Doamna Trierweiler mai este prima doamna a Frantei?" Raspunsul lui Hollande

Zi furtunoasa la Paris. Presedintele Francois Hollande a dat piept cu jurnalistii in prima sa conferinta de presa de cand s-a aflat de relatia lui cu actrita Julie Gayet.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.