Un spărgător din Marea Britanie a încercat să-şi şteargă urmele cu suc


Ultimul update: Marti 12 Februarie 2019 18:54
Data publicarii: Marti 12 Februarie 2019 16:44
Categorie: Stiri externe
spargator

Un bărbat care s-a tăiat în timp ce a pătruns prin efracţie într-un restaurant fast food din Marea Britanie a revenit la locul faptei şi a încercat să îndepărteze urmele de sânge cu pepsi, relatează marţi Press Association.

În imaginile înregistrate cu ajutorul camerelor de supraveghere se poate vedea cum William Trotter, în vârstă de 37 de ani, având capul acoperit cu o glugă, a pătruns în restaurantul din Sunderland de unde a furat banii din casa de marcat lăsând în urma sa dâre de sânge, conform Agerpres

Câteva minute mai târziu, el s-a întors la locul faptei şi a încercat să şteargă urmele, apoi a luat o sticlă de suc din frigider şi a împrăştiat lichidul pe jos.

Spargerea a avut loc la primele ore ale zilei de 17 decembrie, iar poliţiştii care au fost chemaţi la câteva ore de la eveniment au descoperit imediat prezenţa picăturilor de sânge pe o cutie de carton.

Acestea au fost supuse analizelor ADN şi astfel s-a descoperit identitatea lui Trotter, care îşi însuşise circa 100 de lire din casa de marcat.

Potrivit poliţiei din Northumbria, bărbatul care a compărut la 4 februarie în faţa instanţei la tribunalul din Newcastle şi-a recunoscut faptele şi urmează să îi fie adusă la cunoştinţă pedeapsa.

''Deloc surprinzător, amploarea infracţiunii comisă de el nu a putut fi ştearsă prin stropirea cu pepsi, iar el urmează să suporte acum consecinţele acţiunilor sale egoiste'', a declarat Stuart Havery din cadrul departamentului de poliţie din Northumbria.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

Un spărgător de bănci în serie este căutat de FBI Cum acționează
Cel mai mare spărgător de locuințe din Ardeal a fost prins. Ce avea asupra sa
Cel mai mare spărgător de locuințe din Ardeal a fost prins. Ce avea asupra sa
VIDEO PROTVPLUS.RO