Un elicopter cu turiști s-a prăbușit în Marele Canion. 3 persoane au murit

Dată publicare: 11-02-2018 12:37
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13
Sursa: Daily Mail


Marele Canion

Un elicopter care transporta turiști în zona Marelui Canion s-a prăbușit. Ca urmare a incidentului, trei persoane au murit, iar cel puțin patru au fost rănite.

„La aproximativ 17.20, elicopterul care transporta un pilot și șase pasageri s-a prăbușit în Canionul Quartermaster, care face parte din Marele Canion. Trei pasageri au fost confirmați morți, iar alți patru sunt răniți”, a spus șeful poliției Francis E. Bradley.

Potrivit unui purtător de cuvânt al Autorității Aviatice Federale, aeronava a suferit „pagube substanțiale.”

BBC News relatează că incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei locale 17.20, în Rezervația Națională Hualapai. Pentru moment, nu se cunoaște cauza prăbușirii și nici compania.

Fotograful Teddy Fujimoto a declarat, pentru Daily Mail, că se afla la Marele Canion pentru o ședință foto de nuntă, când a văzut fum care vedea din zonă.

Am văzut fum, după care am oservat două femei de 30-40 de ani, conștiente. Era mult haos în zonă, în vale. Oamenii au coborât la ei; a fost o coborâre periculoasă. După vreo 10 minute, au venit serviciile de urgență. Până la momentul sosirii, flăcările s-au dus. Toată lumea era în stare de șoc. Am auzit țipetele de departe. N-am mai văzut așa ceva”, a spus el.

 

Sursa: Daily Mail, BBC NEWS


VIDEO PROTVPLUS.RO