Un băiat de 9 ani din SUA a organizat propriul protest Black Lives Matter în curtea din fața casei

Ultima actualizare: 09-06-2020 16:54
protest
Twitter

Un băiat în vârstă de 9 ani a organizat un protest Black Lives Matter în curtea din fața casei, cerându-le vecinilor să se trateze reciproc cu respect și amabilitate, deoarece continuă divergențele dintre poliție și protestatari, scrie ABC

„S-au întâmplat multe lucruri nebunești zilele trecute și am vrut să îi fac pe oameni să se simtă fericiți”, a spus Aiden Kelley.

Mama lui Aiden, Katya Kelley, a explicat că o vecină a încurajat familiile care trăiesc pe aceeași stradă să se strângă în fața aleea lor, în solidaritate cu mișcarea Black Lives Matter. Aiden a luat o găleată de cretă și s-a apucat de treabă, a spus ea, transformând trotuarul din afara casei sale din Chicago într-o capodoperă plină de inimi, steaguri și mâini îmbrățișate.

"El a fost afară și a făcut asta toată ziua", a spus Katya. "Cartierul nostru este într-adevăr minunat. Unii s-au oprit să îl ajute, alții i-au spus că a făcut o treabă bună".

După ce a aflat mai multe despre mișcarea Black Lives Matter într-o conversație cu mama sa, Aiden a decis să facă mesajul mai bine înțeles. „Am făcut un semn Black Lives Matter, în cazul în care oamenii nu știau ce făceam, ei puteau vedea că țineam semnul, umblam și le arătam desenele mele”, a spus Aiden.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO